Dolar 32,3674
%0.15
Euro 34,9653
%-0.28
Altın 2.325,490
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KÜÇÜKÇEKMECE'DE ÇOCUKLARA ÖZEL SOKAK

  • İstanbul Gündemi
  • 26.04.2015 - 19:21

Küçükçekmece Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçedeki çocukları anlamlı bir proje olan ‘'Çocuk Sokağı'' ile ödüllendirdi.

Atatürk Mahallesi'nde çocuklara özel hazırlanan sokağın açılışını, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz birlikte gerçekleştirdi.

Bilgi Evi öğretmenleri, veliler ve çok sayıda çocuğun da katıldığı açılışta eğlenceli dakikalar yaşandı. Çocuklara daha fazla oyun alanı oluşturmak, dışarının güvensiz ortamından kurtarmak amacıyla hazırlanan sokağın açılışında Bilgi Evi öğrencileri davul ve zurna eşliğinde halk oyunlarını sergiledi.

‘'ONLARA DAHA FAZLA OYUN ALANI OLUŞTURACAĞIZ''

Selamların en büyüğü çocuklarımıza” sözleriyle konuşmasına başlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Çocuklarımızın oynamaya ihtiyaçları var. Sizlerle el ele vererek, parklarımızın sayısını ve yeşil alanları artıracağız. Küçükçekmece Belediyesi olarak Bilgi Evlerimizi çok önemsiyoruz. Bilgi Evi sayımızı çok yakın bir zamanda açılışını gerçekleştireceğimiz Kanarya Bilgi Evimizle 10'a çıkaracağız. Munis Faik Ozansoy okulumuzu da modern bir yapıya kavuşturmayı planlıyoruz” diye konuştu.

‘‘KÜÇÜKÇEKMECE'NİN ÇEHRESİ HIZLA DEĞİŞİYOR''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş da Başkan Karadeniz ve ekibine teşekkür ettiği konuşmasında, Küçükçekmece'nin çehresinin hızla değiştiğini ve 2016 yılında Marmaray'ın da gelmesiyle Anadolu'ya bağlanarak, büyük bir eksikliğinin tamamlanacağını ifade etti.

Konuşmaların ve açılışın ardından protokol üyeleri, geleneksel oyun alanları ve aktivite parkurunun yer aldığı sokakta çocukların, sek sek, yumurta yarışı, misket, renklerle dans et oyunlarına eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.