Dolar 32,5825
%0.33
Euro 34,7889
%0.16
Altın 2.509,460
%1.01
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KÜÇÜKÇEKMECE’DE SOKAK HAYVANLARI İÇİN İYİLİK HAREKETİ

  • İstanbul Gündemi
  • 04.10.2019 - 10:43

Kente saygı, kentte eşitlik ve adaletli bir kent düzeni hedefleriyle çalışmalarını sürdüren Küçükçekmece Belediyesi, sokak hayvanlarının korunması, barınması ve beslenme ihtiyaçlarına dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir iyilik hareketi başlattı. 

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında hızlandırılan çalışmalar çerçevesinde, Küçükçekmece Belediyesi, hayvan hakları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla ilçe sakinlerine 50 bin mama kabı ile kedi ve köpek maması dağıtımı gerçekleştirdi.  Hürriyet Caddesi’nde startı verilen mama kabı dağıtımında, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve öğrenciler, esnafa mama kabı ve kedi ve köpek maması dağıtarak, sokak hayvanlarının haklarına dikkat çekti. Esnaf ve hayvanseverlerden büyük ilgi gören etkinlik, çevredeki vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılandı.

SOKAK HAYVANLARI FARKINDALIĞI TÜM KENTİN İLGİSİNİ ÇEKTİ

İnsana ve çevreye duyarlı sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyen Küçükçekmece Belediyesi, “Sev, Savun, Anla, Sarıl, Gör, Koru, Duy, Sahiplen” sloganlarının yer aldığı açık hava reklam alanı çalışmalarıyla ilçe genelinde konuya dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.