Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Koltuk Çocukların Oldu

  • İstanbul Gündemi
  • 24.04.2015 - 19:33

Koltuk çocukların oldu

Minik belediye başkanları öğretmenlere zam istedi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamında minik öğrencileri konuk etti. Minik belediye başkanları, koltuğu oturur oturmaz, öğretmenlerin maaşının artırılmasını istedi. 

Başkan Kılıç, 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu, ECA Elginkan İlkokulu ikinci sınıf öğrencilerinden Ali Barkın Köyler, Ece Neriman Çolak, Yiğit İpek ve Duru Kurtaran'a bıraktı. Maltepe'nin minik belediye başkanları, 23 Nisan'ı kutlayarak başladıkları konuşmalarında, trafiğe kapalı çocuk oyun alanları, çocuk parkları, yeşile duyarlı bir Maltepe, çocuk sağlığı merkezleri, ücretsiz ağız ve diş tedavisi, okulların araç ve gereç sıkıntısının belediye eliyle giderilmesi, öğretmenlerin maaşlarının arttırılması ve sağlık taraması gibi konularda vaatlerde bulundular.

PROTOKOL İMZALANDI!

Ali Kılıç da, Belediye başkanlarımızın vaatleri sadece sözde kalmasın” diyerek, onlarla mini bir protokol imzaladı. Minik belediye başkanlarının projelerini ve neleri gerçekleştirip gerçekleştiremediklerini yakından takip edeceğini söyleyerek herkesi gülümseten Kılıç, Bu sözlerinizi tutmazsanız seçim zamanında yakanıza yapışacağım” dedi. Daha sonra minik belediye başkanları, aileleri ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler takdim edildi. Maltepe Meydanı'nda askeri ve mülki erkanın katıldığı resmi tören programında da, Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.