Dolar 32,5383
%0.16
Euro 34,9025
%-0.2
Altın 2.437,320
%0.05
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KARTAL' DA METİN KÜLÜNK RÜZGARI ESTİ

  • İstanbul Gündemi
  • 30.04.2015 - 11:42
İstanbul'un abisi Metin KÜLÜNK 28,04,2015  Salı günü Kartal'da esnaf ziyareti ve mahalle seçim irtibat bürosu açılışına katıldı. 
7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Kartal'da esnaf ziyaretlerinde bulunan Külünk sıcak, samimi ve içten davranışlarıyla halkın sempatisini kazandı. 
 Esnaf ziyaretleri sonrasında Çavuşoğlu Mahalle İrtibat Bürosunun açılışına katılan Külünk,  2001 yılı öncesi Türkiye ile bugünün Türkiye' si arasındaki farkı dile getirdi.   Seçmenlerimizi tek tek ziyaret edeceğiz.  12 yıldır yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.”
Metin Külünk, Başkanlık sistemi ile istikrarsız yönetimlerin sona erecektir. Dinamik, pratik, çabuk bir devlet ve kararlı bir yönetim modelinin geçerli olduğu yeni bir Türkiye geçilecektir. Başkanlık sistemi ile beraber dar bölge seçim modelini hayata geçirecek ve Kartal, Maltepe, Pendik gibi ilçeler kendi milletvekillerini kendilerini seçecekler” dedi.
Külünk, Geçmiş iktidar ve yerel yönetimlerin yaptığı yanlışlardan bahsederek bu yanlışların ülkeyi nasıl bir felakete götürdüğünü anlatarak ve Ak Parti iktidarında ülkenin ne gibi hizmetlere kavuştuğundan bahsederek konuşmasını tamamladı.
Çavuşoğlu seçim irtibat büromuzda, 7 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağımız hizmetlerin yapılacağını temenni ediyorum” diyerek  açılışı gerçekleştirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.