Dolar 32,3666
%0.15
Euro 34,9429
%-0.35
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,12
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KARTAL’DA ÖĞRENCİLER YARARINA THM KONSERİ

  • İstanbul Gündemi
  • 24.09.2019 - 12:20

Kartal Belediyesi, Erzincan Tanyeri Derneği ve Yön Radyo’nun girişimleriyle Kartal’da maddi durumlarından dolayı eğitim hayatlarında sıkıntı yaşayan öğrenciler yararına Türk Halk Müziği konseri düzenlendi.

Yüzlerce Kartallının Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’ne akın ettiği “4 Ses” THM konseri ile ünlü sanatçılar, dinleyenleri mest etti. Türkü sevdalılarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan Türk Halk Müziği’nin dört güçlü sesi Ender Balkır, Oğuz Aksaç, Ali Tan ve Eda Alakuş en güzel eserlerini bu kez ihtiyaç sahibi öğrenciler için seslendirdi. Konsere katılım çok yoğun olunca, tüm vatandaşların izleyebilmesi için salondan konser alanının dışına da canlı yayın yapıldı.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN ANLAMLI KONUŞMA

Etkinlikte kürsüye davet edilip vatandaşlara seslenen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel “Kıymetli Kartallılar, değerli komşularım. Sizleri böyle canı gönülden ve ışıldayan gözlerle görmek bize güç ve güven veriyor. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız, iyi ki gençleri yalnız bırakmadınız. Çok anlamlı bir gece, öğrencilerin eğitimlerini karşılamak için elimizden geldiğince her birimizin çabalaması gereken bir durumdayız. Keşke bunlara ihtiyaç kalmasa, keşke eğitim sistemimiz dört dörtlük olsa ve tüm öğrencilerin hakları tanınsa. Ama keşkeler var ve keşkelere rağmen bu dayanışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’E ÇİÇEK VE TEŞEKKÜR

Konuşma sonrasında Erzincan Tanyeri Derneği Başkanı Vedat Bal, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e bu organizasyonu düzenlemelerinde geçen emeğinden dolayı teşekkürlerini sunarak, çiçek takdim etti ve Kartal’ın genç başkanı ile gurur duyduklarını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.