Dolar 32,5441
%0.01
Euro 34,9160
%0.25
Altın 2.423,500
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KARTAL İYİ PARTİ'DEN BAŞKAN YÜKSEL'E ZİYARET

  • İstanbul Gündemi
  • 02.07.2020 - 17:24

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Gülseren Maral ve İYİ Parti Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yüksel’i nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Gökhan Yüksel ile İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. Başkan Gökhan Yüksel, kısa bir süre önce İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı’na seçilen Fuat Onbaşı’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kartal Belediyesi‘nin koronavirüs (Covid-19) ile mücadeledeki etkin çalışmalarını takdirle takip ettiğini belirten Onbaşılı ise bu çalışmalara öncülük eden Başkan Gökhan Yüksel‘i tebrik ederek İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı olarak üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Gökhan Yüksel de Millet İttifakı olarak Kartal‘da büyük bir başarı ve ilerleme kaydettiklerini söyledi ve İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı ve ilçe yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.