Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN KREŞ ÖĞRETMENLERİNE AFET BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ

  • İstanbul Gündemi
  • 11.10.2019 - 10:29

14 kreşle bünyesinde en fazla kreş barındıran Kartal Belediyesi, sahip olduğu sayı üstünlüğünü çağdaş ve nitelikli eğitimleriyle de desteklemeye devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Kartal Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı birimi tarafından, Kreş Müdürlüğü öğretmenleri ve personeline ‘Afet Bilinçlendirme Eğitimi’ verildi. Eğitimde, kreş öğretmenlerine olası bir afet anında ve sonrasında yapmaları gerekenler hakkında hayat kurtaracak bilgiler verildi.

APAYDIN: “DEPREM RİSKİNE KARŞI TEDBİRLER ALMAK ÖNCELİĞİMİZ”

Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitime, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın katıldı. Etkinlikte, Sivil Savunma Uzmanlığı’nda görevli personel, Kreş Müdürlüğü’nün öğretmen ve personeline yaklaşık 2 saat boyunca olası afet anında ve sonrasında yapmaları gerekenleri anlattı. Kreş Müdürlüğü çalışanları da merak ettikleri soruları yetkililer sordu.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın etkinliğin sonunda yaptığı konuşmada, Kartal Belediyesi’nin, Türkiye’nin en fazla kreşine sahip olan belediyesi olması nedeniyle, afet eğitiminin kreş öğretmen ve personeline verilmesinin çok önemli olduğunu belirterek; “Eğitim programını gerçekleştiren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Özellikle deprem riski ülkemizin ve İstanbul’un bir gerçeğidir. Hepimiz bu gerçeği yaşayarak, deprem riskine karşı tedbirler almalı, bunu önceliğimiz haline getirmeliyiz. Kartal Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel’in vizyonunda koruyucu ve önleyici eğitimlerimiz tüm Kartallılarla buluşmaya devam edecek.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.