Dolar 32,5520
%0.02
Euro 34,8913
%0.07
Altın 2.429,190
%-0.04
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KAĞITHANE'DE YAŞLILAR BAYRAMI PARK VE BAHÇELERDE KARŞILADI

  • İstanbul Gündemi
  • 25.05.2020 - 18:33

Park ve bahçelere akın eden 65 yaş üstü vatandaşlar, güzel havanın keyfini çıkardı. Kağıthane Belediyesi de park ve bahçelere gelen 65 yaş üstü vatandaşlara hem koronavirüs tedbirleri hakkında uyarılarda bulundu hem de ikramlar ve hediyeler dağıttı. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de ileri yaştaki vatandaşların yanına gelerek bayramlarını kutladı.

KUVVET: ‘‘DOĞAYLA BULUŞUP NEFES ALIYORUZ‘‘

Haftada bir kere dışarı çıkmanın kendilerine çok iyi geldiğini belirten 68 yaşındaki Muharrem Kuvvet, ‘‘Haftada bir kere dışarı çıkıyoruz. Bu çok iyi oldu. Doğayla buluşup nefes alıyoruz. Hasbahçeye gelip tur atıyoruz. Spor yapıyoruz. Sağ olsunlar belediyemizin ikramları var, birbirimizle bayramlaştık.‘‘ şeklinde konuştu.

OCAK: ‘‘BİZİ UNUTMADIKLARI İÇİN ÇOK MUTLUYUZ‘‘

65 yaşındaki Mustafa Ocak, Kağıthane Belediyesinin ikramları sayesinde unutulmadıklarını anladığını söyledi. Dışarı çıktığı için çok mutlu olduğunu belirten Ocak, ‘‘Evde çok bunaldık. Haftada bir kere dışarı çıkmak çok iyi geliyor. Bugün bizim bayramımız aslında, çifte bayram yapıyoruz. Böyle ikramları görünce mutlu oluyoruz. Bizim gibi yaşlıları unutmadıkları için mutlu oluyoruz. Teşekkür ediyoruz.‘‘ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.