Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1059
%-0.04
Altın 2.279,320
%0.08
Bist-100 8,97
%1.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KAĞITHANE’DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

  • İstanbul Gündemi
  • 23.11.2019 - 16:29

Kağıthane Merkez Mahallesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen davete Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Hasan Göç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, siyasi parti temsilcileri, mülki erkan, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Yemekli davette ayrıca İlçe Halk Eğitim Merkezi Öğretmenler Korosu da bir konser verdi. Programda öğretmenler adına bir konuşma yapan aday Öğretmen Ayşe Karaboğa, öğretmenlik mesleğinin önemini kendi yaşamından örnekler vererek anlattı. Davette ayrıca bu yıl içinde emekli olan öğretmenlere plaket ve hediyeleri takdim edildi.

BAŞKAN ÖZTEKİN: ‘‘EĞİTİME DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK’’

Eğitime büyük kaynak ayırdıklarını ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, tüm eğitim camiasının her an yanında olduklarını ifade etti. Başkan Öztekin, ‘’Yatırımlarımızı her zaman uzun vadeli düşünüyoruz. O yüzden de insan yetiştirmeye yani eğitime büyük önem veriyoruz. Bugün çocuklarımız, yarın ülkemizi, dünyayı yönetecekler. O nedenle onları ne kadar iyi eğitirsek; gelecekte dünyamız da bir o kadar iyi olur. Bu ana fikirle yatırımlarımızda eğitime büyük kaynak ayırıyoruz. Okullarımızın yenilenmesi, yenilerinin eklenmesi, öğrencilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması, yeni kütüphaneler, sosyal alanlar oluşturulması gibi birçok konuda eğitim camiasına destek oluyoruz.

Geçen hafta bine yakın üniversite öğrencimize 800‘er TL eğitim yardımında bulunduk. Binlerce öğrencimizin kıyafet, kırtasiye ve kitap ihtiyaçlarını karşıladık. Kağıthane’mizdeki tüm okulların, geçtiğimiz yaz döneminde bakım ve onarımlarını yaptık. Yeni dönemde de Uygulamalı Eğitim Platosu, Uzay Evi, Kültür ve Sanat Akademileri, Proje Üretim Merkezi, Kreşler, Gençhane, Sporcuhane, Çocuk Kütüphaneleri, Genç Girişimci Merkezi, Kağıthane Gençlik Kulübü, yeni okul ve spor tesisleri projelerimizle de eğitime desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz.’’ şeklinde konuştu.

Kağıthane Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen davetin sonunda tüm öğretmenlere, ilçenin tarihini de anlatan çikolata kütüphanesi hediye edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.