Dolar 32,5457
%0.02
Euro 34,9188
%0.26
Altın 2.431,750
%0.35
Bist-100 9.712,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İYİ PARTİ EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANLIĞI 2'NCİ OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

  • İstanbul Gündemi
  • 10.08.2020 - 11:34

Geçtiğimiz Pazar günü Eyüpsultan Belediyesi Kültür Sanat Merkezi ve Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede, Mehmet Hulusi Sıvacı ve İlker Kamil Faki, başkanlık için yarıştı. Katılımın oldukça yüksek olduğu kongrede İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Yaşar Er, İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Burak Çakıroğlu, Beyoğlu İlçe Başkanı İsmail Hakkı Çavuşoğlu, Bağcılar İlçe Başkanı Sururi Karabal, Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, Kadıköy İlçe Başkanı Av. Alper Akdoğan, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, 2019 Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu’nun yanı sıra delegeler, Belediye Meclis Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri çok sayıda partili ve vatandaş yer aldı.

Kongre, Covid-19 salgını kurallarına tabi şartlar altında, sosyal mesafe kurallarına uygunluk çerçevesinde gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucunda, Mehmet Hulusi Sıvacı ise 97 oy alarak İlker Kamil Faki’nin (92)  önünde İlçe Başkanı Seçildi.

Kongre sonunda konuşan Mehmet Hulusi Sıvacı; 'Bu kongrenin kazananı, kaybedeni yoktur. Hepimiz aynı davaya hizmet eden partinin mensubu kardeşleriz. İlker Kamil Faki kardeşimle de yarından itibaren istişare içerisinde olacak şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. Kongrede emeği geçen, başta delegelerimiz olmak üzere, tüm parti emekçisi dostlarıma ve basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum' şeklinde konuştu.

 

İYİ PARTİ EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI SIVACI:

“KİRLİ EMELLERİNE ASLA ULAŞAMAYACAKLAR”

İyi Parti Eyüpsultan 2’nci Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığı’na seçilen Mehmet Hulusi Sıvacı “Gün, kenetlenme ve farkında olma günüdür. Ülkemize kast etmeye çalışanlar, kirli emellerine asla ulaşamayacaklar” dedi.

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 2’nci Olağan Kongresi’nde başkan adayı olan ve girdiği yarışta rakibi İlter Faki’nin iki oy önünde başkan seçilen Mehmet Hulusi Sıvacı, delege ve partililere seslendi. Sıvacı, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına yaklaşırken tek hedeflerinin güçlü ve bölünmez Türkiye Cumhuriyeti olduğunu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i, Cumhurbaşkanlığı koltuğuna taşımaya kararlı olduklarını belirtti. Sıvacı şöyle devam etti: 

“Ülkenin bölünmez bütünlüğü uğruna canını veren tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Kahraman gazilerimizin önünde saygı ile eğiliyorum. Üyesi olmaktan onur duyduğum, bir o kadar da mutluluk duyarak üstlendiğim görev ve hizmetler için ilçe başkanlığına aday oldum. İlçe başkanlığına layık gördüğünüz andan itibaren tekrar kuruluş heyecanını hayata geçirmek için yaşadığımız ayrılıklar ve kırgınlıkları ortadan kaldıracağımı, İyi Parti ailesini kazanıp partimize gönül vermiş herkesin fikir ve önerileri ile ilçemizi yöneteceğimi beyan ederim. Kutuplaşmak yerine kenetlenmeyi ve Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’nı sadece yönetim kuruluyla değil, İyi Parti üyelerinin tüm sorunları ile ilgilenip elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına doğru giderken, İyi Parti olarak yaşanan ekonomik, siyasal ve sosyal sorunları çözmek için siyaset yapıyoruz. Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan ayrılmayarak kurucu değerlerimize sahip çıkacağız. Cumhuriyetimize düşmanlık yapanlar, kirli emellerine asla ulaşamayacaklar. İyi Parti olarak bu kirli emellere asla geçit vermeyeceğiz. Eyüp’te çalınmadık kapı, gidilmedik iş yeri ve dokunmadık insan bırakmamak için hep beraber çalışacağız. Eyüplüler, vatanını, Cumhuriyeti ve Atatürk’ü seven, sahip çıkan insanlardır. Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü korumanın bilincindedir. Partimizin kuruluş aşamasında emeği geçen, şu anda burada bulunan ve bulunmayan, cesur ve özverili, fedakar, özellikle kadınlarımız ve gençlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Gün, kişisel hesapların günü değil. Gün, yaşantıların ve yaşadıklarımızın farkında olma günüdür. Gün, ülkemize kast etmek isteyenlere dur demek için kenetlenme günüdür. Gün, Atatürk’e, Cumhuriyete, Türk milletine sahip çıkma günüdür. Bu bilinçle ve sizlerden aldığım güç ile buradayım.  Bana ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ediyorum. Her şey çok iyi olacak diyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene!”

İLKER FAKİ: KUZUYA SALDIRAN KURT MİSALİ…

İyi Parti Eyüpsultan 2’nci Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığı adaylarından İlker Faki, daha güçlü bir Türkiye için var gücüyle çalışacaklarını, İyi Parti olarak hedeflerinin iktidar olduğunu belirtti. Faki “Bizler ne çekimser kalmaya, ne ittifak kurmaya geliyoruz. Kuzuya saldıran, kurtlar misali geliyoruz” ifadesini kullandı.

İyi Parti Eyüpsultan 2’nci Olağan Kongresi’nde İlçe Başkan adayı olan ve iki oy ile başkanlığı rakibi Mehmet Hulusi Avcı’ya kaptıran İlker Faki, yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

Bugün sizin aranızda bulunmaktan, sizlere hitap etmekten son derece mutluyum. Siz ve ben, partimizin kuruluş aşamasından yükü paylaştık. Cesaretiniz ve kararlılığınızla ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde sizlerin sayesinde iktidar olduğumuzda tutkularımızın zirvesine çıkacağız ve tabi ki ödülleri de paylaşacağız. Genel başkanımız sayın Meral Akşener’in, kimimizin anne, kimimizin abla dediğimiz genel başkanımızı, Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz. Parlementer sisteme geri döneceğiz. Ülkemiz refah içerisinde, insanımızın tebessüm ettiği, mutlu olduğu, ekonomik olarak özgür olduğu bir ülkede, bir toplumda yaşamayı hep birlikte göreceğiz. İşte bunlar bizim ödüllerimizden sadece en önemlilerinden birkaç tanesidir.

Sizlerden isteğim, kalbinizin ve sezgilerinizin yolundan gidecek cesarete sahip olun. Kalbiniz ve sezgileriniz, sizin ne yapmak istediğinizi bilirler ve size yol gösterirler. Bunun dışında her şey ikinci plandadır.

Geleceğe inanın, zira hakkımız olan geleceği kazanmanın tek yolu budur. Geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz ve şunu sakın unutmayın; bizler ne çekimser kalmaya, ne ittifak kurmaya geliyoruz. Kuzuya saldıran, kurtlar misali geliyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.