Dolar 32,3391
%0.18
Euro 35,1178
%-0.18
Altın 2.235,130
%-0.37
Bist-100 8,74
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İYİ PARTİ ATAŞEHİR'İN SÜNNET ŞÖLENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

  • İstanbul Gündemi
  • 26.08.2019 - 21:09

Eski Küçükbakkalköy Sabit Pazar Alanı’nda gerçekleştirilen Sünnet Şöleni’ne İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Neslihan Seven, İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Samet Reis, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Hasar, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir, İYİ Parti Ataşehir İBB Meclis Üyesi Oğuz Sarul, İYİ Parti Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Mukadder Gürcan, İYİ Parti Ataşehir Teşkilat Başkanı Mert Kar, Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Teşkilatı, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Sünnet Şöleni, Mehter takımı eşliğinde sünnet çocukları ve aileleriyle birlikte, Küçükbakkalköy Prestij Caddesi‘nde yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşün ardından şölene katılan davetlilere yemek ikram edildikten sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

BAŞKAN ÖZDEMİR: ‘‘GENÇLERİMİZİ İYİ YETİŞTİRMEK BİZİM İÇİN ÖNCELİKLİ BİR VAZİFEDİR’’

Sünnet Şöleni’nde konuşan İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir, ‘‘Bugün burada bu güzel etkinliği düzenlemiş olmanın haklı gururuyla birlikte evlatlarımızın sünnetlerini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu içindeyiz. Burada Sünnet Şöleni yapmış olduğumuz çocuklar gibi daha nice vatan evlatlarının da olduğu bilincindeyiz. Hemen hepsine dokunmak için çalışmaya aynı heyecanla devam edeceğiz.’’ dedi.

‘‘GÜZEL YARINLARDA GENÇLERİMİZİN BİZLERİ GURURLANDIRACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR’’

Yeni sünnet olan gençlerin yarınlarda Türkiye’nin ümidi ve geleceği olacağını söyleyen Başkan Özdemir konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘‘Bu güzel evlatlarımıza örnek olmak, onları iyi yetiştirmek bizim için öncelikli bir vazifedir. Bu konuda üstümüze düşen görevin farkındayız ve bunun için gayretle çalışıyoruz. İleride görecek olduğumuz güzel yarınlarda gençlerimizin bizleri gururlandıracağına, göğsümüzü kabartacağına olan inancımız tamdır. Yüce Allah bu güzel çocuklarımızın okul mezuniyetlerini, evliliklerini ve kendileri gibi vatansever gençler yetiştirdiklerini günleri görmeyi bizlere nasip etsin. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bizleri bu güzel etkinlikte yalnız bırakmayan herkese huzurlarınızda sonsuz teşekkür ediyorum.’’

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir’in konuşmasının ardından İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Hasar şiir dinletisi sundu. Sünnet çocuklarına kına merasimi ve hediye takdiminden sonra Sanatçı Adem Demir konseriyle davetliler eğlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.