Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İSPARK Ulaşımın Duayenlerini Bir Araya Getirdi

  • İstanbul Gündemi
  • 01.06.2015 - 14:44

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK ve Otopark İşletmecileri Derneği öncülüğünde bu yıl dördüncüsü düzenlenen sempozyum ulaşım sektörünün öncü kuruluşları ve beyin takımını bir araya getirdi.

Otopark eğilimleri ve uygulamalarının dünya örnekleriyle tartışıldığı sempozyumda Kara, Deniz ve Hava ulaşım araçlarının park stratejilerine yönelik yeni projeler masaya yatırıldı. İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Intertraffic fuarı ve sempozyumuna Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, OİD başkanı ve İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, GOP Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Şile Belediye Başkanı  Can Tabakoğlu, DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, THY Genel Müdürü Temel Kotil İSBAK Genel Müdürü Kasım Kutlu, İSPARK Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Korkut, Avrupa Park Birliği Başkanı (EPA) NickLester,UBM Türkiye operasyonlarından sorumlu Başkanı Haluk Balcı, Amsterdam RAI Uluslararası Fuarlar Direktörü TheoLingmont ,yerel yönetim temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

İSPARK yatırımcıları ağırladı

Sempozyum davetlileri arasında yer alan ve Intertraffic fuarı kapsamında İstanbul'a gelen çok sayıda yatırımcı ve sektör temsilcisi İSPARK standını da ziyaret etti. İSPARK'ın kent genelinde hayata geçirdiği projeleri yakından inceleyen katılımcılar 100 bin araçlık otopark master planı ve yatırımı başta olmak üzere tekne park, heliport, bisiklet park alanları, cep otogarı, İSPARK akademi ve diğer proje alanları hakkında bilgi aldı.

Yerli ve yabancı birçok firmanın katıldığı fuar alanını gezen İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, firma yetkilileriyle görüşerek teknolojik cihaz ve ekipmanları, sektörün ürettiği yeni uygulamaları inceledi. Tan alanında farklı ülkelerden katılımcıları da ağırlayan Çevik, otopark yatırımı ve danışmalık hizmeti konulularında bir dizi temaslarda da bulundu.

Dünyanın farklı ülkelerinden ulaşım ve park sistemleri konusunda yönetici ve sektör profesyonellerini ağırlayan sempozyum katılımcılardan tam not aldı. OİD Başkanı ve İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, konuşmacılara sempozyuma verdikleri  destek ve yayınladıkları bilimsel makaleler dolayısıyla teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.