Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İMAMOĞLU, HAZNEDAR PAZARI’NDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

  • İstanbul Gündemi
  • 24.10.2019 - 21:47

İmamoğlu, Engin Üzüm adlı pazarcı esnafının, “Seçim zamanı da yemiştin. Gel bir enginar ye” teklifini geri çevirmedi. İmamoğlu, vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisi altında zorlukla ilerlediği pazardan, yine zorlukla ayrılabildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyasının omurgasını oluşturan pazar ziyaretlerine, seçildikten sonra da devam etti. Güngören’deki Haznedar Pazarı’nı ziyaret eden İmamoğlu, vatandaşlar tarafından alkışlarla ve “Ekrem Başkan” tezahüratıyla karşılandı. Pazar ziyareti sırasında vatandaşlara, İmamoğlu’nun seçim kampanyasında kullanılan afişlerden yapılmış bez çantalar hediye edildi. Seçim dönemlerinde daha önce 2 kez ziyaret ettiği pazarın girişinde bir vatandaşın, “Sarılayım bir” sözleriyle karşılanan İmamoğlu, kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle zorlukla ilerledi. İmamoğlu, Engin Üzüm adlı pazarcı esnafının, “Seçim zamanı da yemiştin. Gel bir enginar ye” teklifini geri çevirmedi. Bu sırada bir vatandaş, “Arya Deren” isimli 1 aylık bebeğini İmamoğlu’nun kucağına verdi. Bebeği kucaklayan İmamoğlu, duygularını, “İnsanın içi titriyor” sözleriyle dile getirdi.

VATANDAŞ: “ÖLMEDEN BİR FOTOĞRAF ÇEKTİREYİM”

Bazı vatandaşların İmamoğlu’na sarılıp ağlamaları, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Bir kadın vatandaş da “Dedim ki ölmeden bir resim çektireyim, önüme geldi” diyerek, İmamoğlu ile fotoğraf çektirdi. Başka bir vatandaş da “Başkanım, Sirkeci’yi istiyorum. Halkın olan şeyi istiyorum. İstanbul’un hakkını, İstanbullular yiyecek” sözleriyle İmamoğlu’na desteğini gösterdi. İmamoğlu, diğer bir vatandaşın “Allah, güç kuvvet versin size. Size boyuna dua ediyoruz. Tek kurtarıcımız sizsiniz” sözlerine ise “Hep birlikte” yanıtını verdi. Bazı vatandaşlar, yakınlarını cep telefonlarıyla İBB Başkanı’yla görüştü. İmamoğlu’nu yakınıyla telefondan görüştüren bir kadın vatandaş, “görmek istediğimiz tablo bu.” dedi. Vatandaşlar, pazar çıkışında da İmamoğlu’na olan ilgilerini devam ettirdi. İmamoğlu, zorlukla ilerlediği pazardan, yine zorlukla ayrılabildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.