Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İBB KENT ORKESTRASI BANDOSU’NDAN CUMHURİYET KONSERİ

  • İstanbul Gündemi
  • 28.10.2019 - 14:13

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ilk gününde Tarihi Yarımada,İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kent Orkestrası Bandosu’nun vereceği konserle coşkulu bir havaya bürünecek.

Kent OrkestrasıBandosu saat 14:30’da Ayasofya Meydanı’nda sahne alacak. Bandonun performansının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara hitap ederek Atatürk ve İstanbul konulu fotoğraf sergisinin açılışını yapacak. İmamoğlu, daha sonra yurttaşlarla birlikte sergiyi gezecek, onların cumhuriyet sevincini paylaşacak.

Bu yıl ilk defa İBB tarafından 2 gün olarak planlanan Cumhuriyet kutlamaları, 28 Ekim’de Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk koyma töreniyle başlayacak. Ardından İstanbullular bayram kutlamalarına Sultanahmet Meydanı’nda devam edecek.

PROGRAM GECE BOYU DEVAM EDECEK

Kent Orkestrası Bandosu’nun konseri ve fotoğraf sergisinin açılışıyla program son bulmayacak. Gece saatlerinde ise meydan coşkulu konserlere sahne olacak. İstanbul’da turistlerin en uğrak yerlerinin başında gelen Sultanahmet’te İstanbullular, yabancı turistlerle birlikte müzik eşliğinde cumhuriyetin ve demokrasinin tadını çıkaracak.

İlk olarak Şevval Sam’ın sahne alacağı konserler, Fahir Atakoğlu, ardından da Yaylı Çalgılar Orkestrası ve Magma Filarmoni Korosu eşliğinde Athena konseri ile gece boyu devam edecek.

GALATA KULESİ DE KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNECEK

İBB, Cumhuriyet Bayramı etkilikleri kapsamında, 28 ve 29 Ekim 2019 tarihlerinde Galata Kulesi‘ne Türk Bayrağı’nı yansıtacak.İki gece boyunca kuleyi ziyaret eden ve Boğaz’dan izleyen yurttaşlar, kırmızı beyaz Türk Bayrağı’nı görecek.

ŞEHİR HATLARI‘NDA EK SEFERLER...

İBB İştiraki Şehir Hatları AŞ de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 28 ve 29 Ekim 2019 tarihlerinde ek vapur seferleri gerçekleştirecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.