Dolar 32,4774
%0.5
Euro 35,0075
%-0.16
Altın 2.328,740
%0.36
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU VE BAŞKAN AKPOLAT BEŞİKTAŞ’TA İNCELEMELERDE BULUNDU

  • İstanbul Gündemi
  • 31.05.2020 - 17:20

İBB Başkanı İmamoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat’ın ilk durağı Dolmabahçe Gazhanesi oldu. Başkan İmamoğlu ve Akpolat burada incelemelerde bulunarak tarihi Gazhane hakkında bilgi aldı ve bundan sonraki süreçte neler yapılması gerektiğini konuştu.

Başkan İmamoğlu ve Akpolat daha sonra salgınla mücadele kapsamında normalleşme adımlarının atılacağı 1 Haziran öncesinde Maçka Demokrasi Parkı, İsmet İnönü Parkı, Kuruçeşme ve Bebek Parkı’nı ve Arnavutköy’e yapılan yeni park alanını da ziyaret etti. Başkan İmamoğlu parklardaki eksikliklerin giderilerek tarihi dokuya uygun bir şekilde vatandaşların istekleri doğrultusunda en iyi şekilde hizmet vereceklerini söyledi.

BAŞKAN AKPOLAT BEŞİKTAŞLILAR ADINA İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

İstanbul’un en büyük ana arterlerinden Barbaros Bulvarı’nda yürütülen altyapı çalışmalarını da inceleyen Başkan İmamoğlu, Başkan Akpolat’tan gelinen süreç hakkında bilgi aldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek altyapı çalışmalarına hız verildiğini belirten Başkan Akpolat, 1268 metre dere ıslahı çalışmasının ardından bölgede yağış sonrası yaşanan su baskınlarının kalıcı olarak çözüme kavuşturulacağını ifade etti. Akpolat, İBB işbirliğiyle yürüttükleri bu büyük çalışma için Başkan İmamoğlu’na tüm Beşiktaşlılar adına teşekkür etti.

Başkan İmamoğlu da, Koranavirüs ile mücadele sürecinde Beşiktaş’ta yürütülen özverili çalışmalardan ötürü Başkan Akpolat’a ve ekibine teşekkür ederek  Beşiktaş’ın sorunlarını beraber çözeceklerinin  sözünü verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.