Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

HAYVANSEVERLER ARTIK GÖNÜLLÜ EĞİTİMLİ OLDU

  • İstanbul Gündemi
  • 01.05.2015 - 14:31

Küçükçekmece Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile ilçedeki hayvan severlere ‘Gönüllülük Eğitimi' verdi.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen eğitime, Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Güllüçayır, İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü Veteriner Hekimi Ayhan Yavuzhan başta olmak üzere pek çok vatandaş katıldı.

HAYVANSEVERLERE MÜJDE VERDİ

Programda konuşan Dr. Sibel Güllüçayır, gönüllü olmaya aday hayvanseverlere teşekkür ederek, Bundan sonra ilçemizde bulunan hayvan severler bizimle işbirliği içerisinde daha kendine güvenli bir şekilde hareket edebilecek. Küçükçekmece Belediyesi olarak Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Atakent'e kedi evleri, parklara kuş yuvaları koyduk. Mayıs ayında aşı kampanyası başlıyor. Kayabaşı'ndaki barınağımızı gelecek sene tekrar inşa edeceğiz” dedi.

HAYVANSEVERLER ARTIK EĞİTİMLİ

Programda ayrıca, Veteriner Hekim Ayhan Yavuzhan bir sunum yaparak, katılımcılara Yerel Hayvan Koruma Gönüllüsü Eğitimi verdi. İki bölümden oluşan eğitimde hayvanlarla alakalı genel bilgiler ve Hayvan Hakları Kanunu mevzuatı anlatıldı. Eğitimde katılımcılara hayvanların bakımı, eğitimleri, hayvan-insan ilişkileri, hayvan davranışları, hayvan hastalıkları, 5199 Hayvanları Koruma Kanunu Uygulama Yönetmeliği gibi konularda bilgiler verildi. Ayrıca programda, katılımcılara ‘'Ev ve Süs Hayvanları Hakkında El Kitabı'' da dağıtıldı. Eğitim sonunda Küçükçekmece Belediyesi tarafından tüm katılımcılara Katılım Belgesi, İBB tarafından ise Gönüllülük Belgesi verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.