Dolar 32,5784
%0.28
Euro 34,9957
%0.07
Altın 2.456,770
%0.84
Bist-100 9.761,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

GELECEK PARTİSİ ÜMRANİYE’DE ÇAKIROĞLU YENİDEN İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 07.07.2020 - 16:07

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Salon Beşyıldız’da gerçekleşti. Kongreye Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı, CHP Ümraniye İlçe Başkan yardımcıları Bülent Aslan ve Altan Berdan Ağırman, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde hayatını kaybeden merhum Erol Olçok‘un eşi Nihal Olçok ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 1. Olağan Kongre’de konuşan Gelecek Partisi Kurucu İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, kongrede coşku ve heyecanın yaşanmasının herkes için çok büyük umut ışığı olduğunu söyledi.

Sosyal medya üzerinden bazı trol hesapları tarafından kendileri hakkında adeta linç kampanyaları yürütüldüğüne dikkat çeken Çakıroğlu, “O troller şunu iyi bilsinler ki bu siyaset sahnesinde artık Gelecek Partisi diye bir gerçek var ve bu gerçeği ne yaparlarsa yapsınlar sindiremeyecekler, silemeyecekler.” dedi.

Kendilerinin geçmişte olduğu gibi bugün de aynı çizgide olduklarını ifade eden Çakıroğlu şöyle konuştu: “Biz hiç değişmedik. Değişen birilerini arıyorlarsa MHP Lideri Bahçeli’ye baksınlar, FETÖ ibrikçisi Hüseyin Gülerce’ye baksınlar, Doğu Perinçek’e baksınlar, bugünlerde Adalet Bakanı olacağı bile konuşulan Metin Feyzioğlu’na baksınlar. Biz dün de bu ülkenin ve milletin huzur ve mutluluğunu istiyorduk bu gün de.”

Kongrede konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, 15 Temmuz darbe girişimine ilk olarak kendilerinin karşı durduklarını belirtti. Türkiye’de yeni siyasi oluşumları yapabilmek için cesarete ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Temurci şöyle devam etti: “Gelecek Partisi her yerde var olacak ve herkesin partisi olacak. İMES’te de İSTOÇ’ta da insanlarımız akın akın Gelecek Partisi’ne katılacak. Ümraniye’deki bu atmosfer geleceğin işaretini veriyor. İstanbul’da ve Türkiye’de teşkilatlarımızın kısa zamanda belirlenmesi gelecekte bu kongrelerin ne anlama geldiğini daha iyi gösterecek bizlere. Türkiye’de demokrasi, hukuk, refah ve özgürlükler ortaya çıktığı vakit yeni liderler çıkar. Tıpkı şimdi sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun ortaya çıktığı gibi ve tıpkı geleceğin en önemli merkezi olmaya aday Ümraniye ilçemizde Enver Sedat Çakıroğlu gibi kardeşlerimizin ortaya çıkması gibi”

Faaliyet ve hesap raporları okunmasının ardından tek listeyle seçime giren Gelecek Partisi Ümraniye Kurucu İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.