Dolar 32,5740
%0.1
Euro 34,9757
%0.42
Altın 2.419,780
%-0.14
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÇEKMEKÖY’DE RAHMET VE MİNNETLE ANILDI

  • İstanbul Gündemi
  • 11.11.2019 - 11:57

Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 81. yılında Çekmeköy’de anıldı. Taşdelen anıtına çelenk sunma töreniyle başlayan anma programları, Turgut Özal Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla devam etti. Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Erkan Yasan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda; Gazi Mustafa Kemal’i anlatan şiir ve kompozisyonlar okundu. Daha sonra öğrencilerin zeybek oyunu ve işaret dili ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sevgilerini ifade etmeleri salondan büyük alkış aldı.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından saat 9’u 5 geçe çalan siren sesiyle yüzlerce vatandaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için saygı duruşuna geçti. İstiklal Marşı eşliğinde göndere çekilen Türk Bayrağı daha sonra yarıya indirildi.

Çekmeköy Belediye Başkan yardımcısı Şahmettin Yüksel, ‘‘Vefatının 81. Yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyorum,” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.