Dolar 32,4739
%-0.2
Euro 34,9302
%0.29
Altın 2.435,940
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

EYÜPSULTAN’DA KIŞ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

  • İstanbul Gündemi
  • 16.10.2019 - 13:58

Çocuklara sadece yaz aylarında değil kışın da spor yapma fırsatı sunan Kış Spor Okulları’nda verilen eğitimlerle genç sporcuların fiziksel gelişimlerine katkı sağlanırken, bir yandan da onların sosyalleşmelerine ve öz güven kazanmalarına imkân sunuluyor.

İlçede yaşayan çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, onları spora yönlendiren ve enerjilerini doğru şekilde kullanmalarına imkân veren Kış Spor Okulları’nda eğitimler 19 Ekim’de başlayacak ve 12 Nisan 2020 tarihinde son bulacak.

BAŞKAN KÖKEN: ‘‘ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ’’

Çocukları sporla buluşturmanın önemini her fırsatta vurgulayan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İlçemizde genç nüfus çok fazla. Onlar bizim geleceğimiz. Onları sporla buluşturarak kötü alışkanlıklardan uzak kalması ve geleceğe umutla bakabilmesi için elimizden gelen her şeyi sonuna kadar yapacağız.”

4 - 15 yaş arası çocukların ve gençlerin ücretsiz bir şekilde spor yapabildikleri okullarda futbol, basketbol, voleybol, tenis, karate, satranç, okçuluk, atletizm ve jimnastik başta olmak üzere 5 bölgede, 9 farklı branşta eğitimler verilecek. Alibeyköy Spor Kompleksi’nde futbol, basketbol, voleybol, satranç, tenis, karate eğitimleri verilirken Göktürk, Akşemsettin ve Rami’de karate, Eyüp Stadı’nda ise atletizm çalışmaları yapılacak.

Kayıtların devam ettiği Kış Spor Okulları‘nda eğitimler cumartesi ve pazar günleri 09.00 - 17.00 saatleri arasında verilecek. 
Kış Spor Okulları’na, vatandaşlar Alibeyköy Spor Kompleksi’nde haftanın yedi günü 09.00 - 17.00 saatleri arasında kayıt yaptırabiliyorlar.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.