Dolar 32,5520
%0.02
Euro 34,8913
%0.07
Altın 2.429,190
%-0.04
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Eyüp Park ve Bahçeler Müdürlüğü Çalışmalarına Hız Verdi

  • İstanbul Gündemi
  • 17.04.2015 - 21:26
Eyüp Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede başta okullar olmak üzere çok sayıda kamu kurumu ile Eyüp'ün park ve bahçelerindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 
 
Eyüp Belediyesi kamu kurumları ve okullar başta olmak üzere Eyüp'te çevre ve bahçe düzenlemesinden ağaç ve bitki dikimine kadar pek çok konudaki çalışmalarına bahar ayları ile birlikte hız verdi.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın çizdiği vizyon doğrultusundaki faaliyetlerine devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede bahar çalışmalarını sürdürüyor. İlçedeki park ve bahçelerin yanı sıra okullar ve bazı kamu kurumlarının da bahçelerinde de çalışmalar gerçekleştiren ekipler, çiçek ve bitki dikiminin yanı sıra, korkuluk, salıncak, basketbol potası tamiri, kapı ve korkuluk tamirleri ve boyanması, ağaç budama ile otların biçilmesi, oyun grubu montajı da yapıyorlar.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, özellikle bahar aylarında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarının arttığına dikkat çekerek, Biz belediye olarak yeşil alanlarımızı korumaya, park ve bahçelerimizi daha güzel hale getirmeye gayret ediyoruz. Okullarımızda ve kamu kurumlarımızda da eksiklikler, aksaklıklar varsa yardımcı oluyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.