Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ESENYURT’UN ULAŞIMI NEFES ALACAK

  • İstanbul Gündemi
  • 27.11.2019 - 14:23

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, vatandaşların en çok şikayetçi olduğu ulaşım hatları konusunda harekete geçti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri ile sahaya inen Belediye Başkanı Bozkurt, yoğunluk yaşanan hatlarda incelemeler yaptı. Sahada vatandaşları da dinleyen Başkan Bozkurt, talebi karşılayamayan hatlara konulacak ilave araçlarla yoğunluğu azaltacaklarını söyledi. Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri ile yapılan çalışmanın ardından 142B (Halkalı-Büyükçekmece), 146 (Boğazköy-Bahçeşehir-Bakırköy), 147 (Şahintepe-Avcılar Cihangir), ES3 (Esenyurt Devlet Hastanesi-Kıraç-Haramidere) ve HT29 (Kıraç-Avcılar Metrobüs) hatlarına ek seferler konulması kararlaştırıldı. İlave araçlar, 27 Kasım Çarşamba günü adı geçen hatlarda seferlere başladı.

BAŞKAN BOZKURT: “ULAŞIMA NEFES ALDIRACAĞIZ”

Esenyurt’un ulaşım konusunda problemler yaşadığını, vatandaşlardan da bu yönde sıkça şikâyet aldıklarını belirten Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seferlere başlayan ilave araçların bir nebze de olsa yoğunluğu azaltacağını söyledi. İlçenin ulaşım sorununu tamamen çözebilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Bozkurt, “İBB Ulaştırma Daire Başkanlığı yetkilileri ile yoğunluk yaşanan İETT, özel halk otobüsleri ve minibüs hatlarında incelemelerde bulunduk. İncelemenin ardından bazı hatlara ilave araçların konularak sefer sayısının artırılması kararlaştırıldı. Bugün seferlere başlayan ilave araçlar, yaşanan yoğunluğu bir nebze de olsa azaltacaktır. İlçemizdeki ulaşım sorununa kalıcı çözüm bulabilmek adına çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.