Dolar 32,5591
%0.04
Euro 34,9007
%0.1
Altın 2.430,540
%0.02
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ERSİN BEYAZ’DAN İYİ PARTİ ŞİŞLİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

  • İstanbul Gündemi
  • 11.07.2020 - 20:52

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal ve İlçe yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı adayı Ersin Beyaz partililerle bir araya geldi.

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programda konuşan İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, ‘‘2. Olağan İl Kongremizde yarışacak adaylardan GİK üyemiz Sayın Ersin Beyaz, İlçe Başkanlığımıza bir ziyarette bulundu. Nazik ziyareti nedeniyle teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bu yarıştan partimiz daha da güçlenerek çıkacak.’’ dedi.

BAŞKAN ÜNAL: ‘‘İSTANBUL’U AYAĞA KALDIRACAĞIZ’’

İstanbul’un bütün siyasi partiler için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Ünal, ‘‘İstanbul lokomotif durumundadır, eğer İstanbul ayağa kalkarsa gerçekten Türkiye ayağa kalkar. Biz İYİ Partililer olarak İstanbul‘u ayağa kaldırmak zorundayız ki partimizi iktidara taşıyalım. Biz bunu gönülden istiyoruz ama maalesef bugün bunu gerçekleştirebilirmiş değiliz. Onun için adaylarımız bu gaye ile yola çıktılar. İstanbul’u ayağa kaldıracağız ve İYİ Parti’yi tüm Türkiye‘de iktidar yapacağız. Burada mücadele eden iki başkan adayımız var, ikisine de başarılar diliyoruz. İkisi de yarışacak kazanan İYİ Parti olacak. Onun için ikisine de centilmence bu yarışta başarılar diliyorum.’’ diye konuştu.

BEYAZ: ‘‘İSTANBUL’DA BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ’’

Daha sonra kürsüye gelen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı adayı Ersin Beyaz partililere seslenerek kısaca kendini tanıttı. İYİ Parti’nin ileri gitmesi için elini taşın altına koyarak İl Başkanlığına aday olduğunu söyleyen Beyaz, mevcut İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın yaptığı etkinliklerle çok vasat kaldığın belirtti. Daha iyisini yapmak için aday olduğunu kaydeden Beyaz, ‘‘Partimizi daha ileriye götüreceğiz ve İstanbul‘u ayağa kaldıracağız. İstanbul’da birlik ve beraberliği kaybetmiş vaziyette. Bizim de hedefimiz İstanbul‘da birlik ve beraberliği sağlamak. Genel başkanımız nasıl Türkiye‘de bayram sofrası kuracaksa İstanbul‘da da bayram sofrası kurup tüm küskün arkadaşlarımızın, bizden kopup giden arkadaşlarımızı partimize tekrar kazandıracağız.’’ dedi.

‘’BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYELERİ BİZİM SAYEMİZDE KAZANILDI’’

CHP ile gerçekleşen Millet İttifakı’yla 25 yıl sonra AK Parti’nin elinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve 14 tane ilçe belediye başkanlıklarının alındığına dikkat çeken Beyaz, ‘‘Görüyoruz ki bunlarda bizim hiçbir söz hakkımız yok, ilçe başkanımız hiçe sayılıyor ve arkadaşlarımıza randevu dahi vermiyorlar biz bunlara şunu hatırlatmamız gerekiyor; 25 yıldır kaybettiğiniz yerde Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyelerini bizim sayemizde bizim oylarımızla aldınız.’’ dedi.

İstanbul’da birlik ve beraberliği sağladık sonra her ay ilçe teşkilatlarıyla bir araya geleceklerini vurgulayan Ersin Beyaz, ‘‘3 ayda bir tüm teşkilatlarımızla genişletilmiş istişare toplantıları düzenleyeceğiz. 6 ayda bir projeler kampı yapacağız. İstanbul‘da her ilçemize bir tane minibüs ilimize de bir otobüs kazandıracağız. İl ve ilçelerimizde kütüphaneler kurup genç arkadaşlarımızı davet edeceğiz. İlçe başkanlıklarımızı bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Yapacaklarımız çok fazla ve bunları anlatmaya zaman yetmeyecek şimdi elimde bir kitapçık var. Bu kitapçıkta yapacaklarımızın hepsi bulunuyor. Bu kitapçıkta yazanları biz sözümüze belge diyoruz. Bunları il başkanlığını kazanırsak sonuna kadar yapacağız ve elimizden geldiğince takip edeceğiz. Gençlik Kolları Teşkilatı İstanbul‘da söz sahibi olacak.  İYİ İstihdam ve Ticaret Projesi, İYİ Sanayi ve İş adamları Projesi ve İYİlik Eli Vakfı projelerini gerçekleştireceğiz. Tüm ilçelerde arkadaşlarımıza ve gençlerimize iş istihdamı sağlayacağız.’’ şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.