Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ERSİN BEYAZ, İYİ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • İstanbul Gündemi
  • 23.06.2020 - 15:44

Aynı zamanda İstanbul Kurucu İl Başkanı olan Ersin Beyaz, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile adaylığını açıkladı. Beyaz yaptığı sosyal medya paylaşımında, 'Demokrasiye, Atatürk’e ve Cumhuriyet’e olan bağlılığımızla, İYİ bir geleceği inşa etmek için, kurucusu olduğum İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına adayım. Birlikte, omuz omuza yürünecek güneşli yollarımız, yarınlarımız var.' İfadelerini kullandı.

BEYAZ: ‘‘YENİ HEDEFLER YENİ MÜCADELELERİ ZORUNLU KILAR’’

Adaylığını açıklayan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve İstanbul Kurucu İl Başkanı Ersin Beyaz sosyal medyadan şu mesajı verdi: ‘‘Aynı davaya baş koyduğum ‘yol arkadaşlarım’ demekten onur duyduğum partimizin cesur ve fedakâr sevdalıları şunu biliniz ki; İstanbul’da partimizi zor koşullar altında birlikte kurarken, sizlerle omuz omuza olmanın gururunu ömrümün sonuna kadar yaşayacağım.

Milletimize hizmet için liderimiz Sayın Meral Akşener’in öncülüğünde girişilen mücadelenin bir neferi olmak benim için şeref ve ayrı bir mutluluktur. Bu kutlu yolculuğa çıkışta layık görüldüğüm İstanbul İl Başkanlığına görevinde sizler gibi yol arkadaşlarına sahip olmak en büyük güvencemdir. Gerçekten hep beraber az zamanda çok büyük işler yaptık. Partimizin kuruluş sürecinde verdiğiniz inançlı ve zorlu mücadele ile siyasi tarihimizde destan yazıp İYİ Parti’yi Türkiye’nin umudu haline getirdiniz. Çok şükür; yapılan seçimlerde milletimiz iyi partiyi bağrına bastı. Ardından Ankara’da liderimiz Sayın Meral Akşener’in layık gördüğü yeni görevim dolayısıyla sizlerden bir süre ayrı kaldım. Bedenen aranızda olmasam da gönlüm hep sizlerle ilk göz ağrım İstanbul teşkilatı ile birlikteydi.  Değerli arkadaşlarım yeni hedefler yeni mücadeleleri zorunlu kılar.’’

‘‘İKTİDAR OLMANIN YOLU DA İSTANBUL’DAN GEÇER’’

İYİ Parti’nin iktidar olmayı hedeflediğini kaydeden Beyaz, ‘‘Partimizin bundan sonraki hedefi Allah’ın izniyle iktidar olmaktır. İktidar olmanın yolu da İstanbul’dan geçer. İstanbul’dan iktidar olmadan Türkiye’de iktidar olunamayacağı gerçeği İstanbul teşkilatlanmasının önemini kendiliğinden ortaya koymaktadır.  Kuruluş sürecindeki tecrübemizle böyle tarihi bir misyonu sizlerle üstlenmek ve iktidar yürüyüşümüzde de sizlerle beraber olmak en büyük arzumuzdur. Liderimiz sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in tensipleriyle sizlerle omuz omuza yürümek için İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına adayım. Haydi el verin.  Ele ele hep birlikte İYİ Parti’yi önce İstanbul’da iktidar yapalım.  Çalışmak bizden takdir Yüce Allah’tan. Mevla’m neylerse güzel eyler.’’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.