Dolar 32,5494
%0.11
Euro 34,8894
%0.65
Altın 2.430,540
%-0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

DUDULLUSPOR ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

  • İstanbul Gündemi
  • 17.02.2020 - 11:30

Dudullu Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Selamet Yılmaz, İsmail Ayten ve Gamze Altınova hakem üçlüsü yönetti. Şampiyonluk için sahaya çıkan ev sahibi Dudulluspor karşılaşmaya çok iyi başladı. Dudulluspor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada çoşkulu bir atmosfer vardı. Üst üste atak yapan Dudulluspor 45. dakikada Berkay Yuvakuran’ın attığı golle ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.  

İkinci yarıda atak bir oyun sergileyen Dudulluspor 61. dakikada Sedat Geçer’in attığı golle 2-0 öne geçti. Mücadeleyi bırakmayan Küçükçekmece İdman Yurdu 66. dakikada Fatih Tutar’ın attığı gol ile farkı 1’e indirdi. Üst üste rakip sahaya atak yapan Teknik Direktör Kâmil Emin Tokgözlü’nün talebeleri 81. dakikada Fatih Tutar’ın attığı gole engel olamayınca maça eşitlik geldi. Emrah Bolelli’nin kırmızı kart görmesi üzerine karşılaşmayı 10 kişi sürdüren Dudulluspor 89. dakikada Sedat Geçer’in attığı golle rakip fileleri tekrar havalandırıp karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Bitiş düdüğünün çalmasıyla Dudullusporlu futbolcular sevinç yumağı oluşturdu. Tezahüratlar eşliğinde şampiyonluk kupasını kaldıran futbolcular objektiflere şampiyonluk pozu verdi. 

Lige Teknik Sorumlu Kamil Emin Tokgözlü yönetiminde başlayan Dudulluspor oynadığı 19 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi ile 45 puan toplayarak ligi Irmakspor’un önünde şampiyon olarak tamamladı. Dudulluspor ligin son maçını deplasmanda Balatspor ile oynayarak sezonu tamamlayacak.

Büyük sevinç yaşayan Dudulluspor Teknik Direktörü  Kamil Emin Tokgözlü, ‘‘Bizim için mutlu bir son oldu. Futbolcularımızı, taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Klasman Grubu‘na ufak ufak hazırlanıyoruz. Genç bir takımız. Randıman alamadığımız iki arkadaşımız aramızdan ayrıldı. Fazla değişiklik olmadan aynı kadroyla devam edeceğiz.’’ dedi.

BAŞKAN YAZLI: ‘‘ÇOK MUTLUYUZ. A TAKIMI OLARAK İLK DEFA PLAY-OFF OYNAYACAĞIZ’’

Dudulluspor Kulübü Başkanı Ali Yazlı, Dudulluspor başarılı bir sezon geçiriyor. Sadece A Takımı’nda değil tüm takımlarımızda başarılı bir sezon geçiriyor. A Takımı olarak ilk defa Play-Off oynayacağız. Klasman Grubu’na ilk defa kaldık. Klasman Grubu zorlu bir grup. İlk defa şampiyon olarak bitirdik. 3 tane yeni transfer yaptık, başka da yapmayacağız. En iyi yerde bitirmek istiyoruz. Çok mutluyuz ilk defa camiamız böyle bir başarıyla karşılaştı. Yönetici arkadaşlarımıza, hocalarımıza, futbolcularımıza ve bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Play-Off’ta da başarılı oluruz. Belki Bal Ligi’ne çıkarsak o da ilk olabilir. Klasmandaki takımların çoğu belli haftaya lig bitince kesinleşecek. Tek maç usulü olarak oynanacağı için daha dikkatli ve tempolu oynamamız gerekiyor. İnşallah güzel günler bizi bekliyor.’’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.