Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

DR. ARIKAN: "ARTIK YETER!"

  • İstanbul Gündemi
  • 25.04.2020 - 12:58

Atasehir Birlik Platformu Başkanı Uzm. Dr. Osman Arıkan, çalışan sağlık çalışanlarının koronavirüs salgını sürecinde gece gündüz demeden fedakârca çalıştığını belirterek, ‘‘Allah aşkına siz kimin aklı ile hareket ediyorsunuz. Genetiğiniz mi bozuk yoksa Covit-19 ‘dan daha sinsi bir virüs sizin kişiliğinizi mi bozdu. Bu soruları kimlere sorduğumu, muhatabımızın kimler olduğunu malum sizler biliyorsunuz.’’ diye konuştu.

Koronavirüs pandemi süreciyle ilgili yazılı bir açıklama yapan Atasehir Birlik Platformu Başkanı Uzm. Dr. Osman Arıkan, ‘‘Bu ülkenin milliyetçi, muhafazakar, sosyal demokrat, inançlı,  inançsız, oruçlu, oruçsuz tüm hekimleri ve sağlık çalışanları tek vücut olmuş ülkemizin geleceği ve milletimizin sağlığı ve huzuru için canlarından, kazançlarından ve sağlıklarından vazgeçmiş halleri ile orjini ve tedavisi kesin belli olmayan bir musibet ile  mücadele vermekte iken üzerlerinde insanların bir saatte bile sıkıntıya girecekleri koruyucu kıyafetler, maskeler, siperlikler ile günlerdir çalışan sürekli dezenfektan kullanımları ile cilt deformasyonları gelişen, dezenfektanların  irrite edici kokularından nefesleri daralan, haftalardır çocuklarını özlemle göremeyen, otellerde kalarak yaşam konforlarından vazgeçen ve hatta Covit-19 vakalarını tedavi ederken kontamine olarak hastalanan ve hatta hayatlarını kaybeden meslektaşlarımızı görmeyen gözlere,  duymayan kulaklara katılaşmış şeytani kalplere ve vatan sevgisi ile idrak etmeyen kişiliklerine yazıklar olsun.’’ şeklinde konuştu.

‘‘ÜLKE MENFAATİNE BİR ÇİVİ ÇAKTIĞINIZI GÖRMEDİK’’

Yapılan eleştirilerin gaddarca olduğunu kaydeden Dr. Arıkan sözlerini şöyle tamamladı: ‘‘İnsanlar eleştiri yapar ama sonrasında makul ve mantıklı önerilerde de bulunabilir. Sizler gaddarca bilimsel dayanağı olmayan eleştiriler yapıyorsunuz ama ülke menfaatine bir çivi çaktığınızı görmedik...Bu günlerde Allah‘ın izni ile geçecek ama insanların ve kurumların bu zor günlerdeki tavırları ve üslupları unutulmayacaktır.

Başta bir bekim olan Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca nezdinde tüm hekimlerimizi ve Sağlık çalışanlarımızı ve İçişleri Bakanımız nezdinde emniyet ve güvenlik güçlerimizi gösterdikleri üstün gayretlerden dolayı tebrik ediyor şükranlarımı ifade ediyorum.’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.