Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

CHP ÜMRANİYE İMAR SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

  • İstanbul Gündemi
  • 20.06.2020 - 12:35

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kentsel Dönüşüm Müdürü Kenan İşkol, İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, İstanbul İmar İnşaat AŞ Müdürü Onur Soytürk, CHP Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri imar sorunlarını yerinde görerek değerlendirmede bulundu.

Ümraniye’de Elmalıkent, Kazım Karabekir, Topağacı, Dumlupınar, İnkılap, Hekimbaşı, Ihlamurkuyu, Cemil Meriç Tepeüstü, Altınşehir ve Yenişehir mahallelerinde incelemede bulunan heyet, imar sorunları yerinde gördü. CHP’li heyet ayrıca mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek imar sorunu hakkında görüşlerini aldı.

Mahallelerde yapılan inceleme ve değerlendirmeden sonra CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafından Kazım Karabekir Mahallesi Yaprak Düğün Salonu’nda muhtarların ve vatandaşların katılımı ile imar sorunlarının konuşulduğu bir toplantı düzenlendi.

Programda, CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya’ya ilçe yönetim kurulu üyeleri Gönül Kaplan, Sevgi Dereli, Altıok Çetin, Gülsüm Eser ile Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, Sacit Eyüpoğlu, Şenol Berk, Mehmet Özgür Üreten, Filiz Öztürk Çelik, Ali Kılıç, Hüseyin Karaköse ve Sacit Terzi eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.