Dolar 32,5494
%0.11
Euro 34,8894
%0.65
Altın 2.430,540
%-0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

CHP SARIYER’DEN ÇOCUK PAKETİ YARDIM KAMPANYASI

  • İstanbul Gündemi
  • 30.04.2020 - 13:55

Hayırseverlerin desteği hazırlanan bebek ihtiyaçlarına yönelik (çocuk bezi, mendil, bebe bisküvisi) paket ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı.

Koronavirüs salgın sürecinde işsiz kalan veya iş yerlerini kapatarak evlerinde oturmak zorunda kalan ailelere bu zor günlerde çare olmak isteyen CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, #birliktebaşaracağızsarıyer etiketi ile Sarıyer’de yaşayan bebekli ailelerin bebekleri için bir paket hazırladı.

 Vatandaşlardan gelen yardımlar ve bağışlarla hazırlanan bebek paketleri ihtiyaç sahibi bebekli ailelere ulaştırılıyor.

YALINKILIÇ: ‘‘BİR NEBZE OLSUN SARIYERLİ AİLELERE DESTEK OLMAK İSTİYORUZ’’

İçinde bebek bezi, bebek bisküvisi ve temizleme mendili bulunan paketleri hazırlayan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, hiçbir bebeğin mutsuz olmaması gerektiğini ve annelerin bu sıkıntılı günlerde çaresiz kalmaması gerektiğini düşündükleri için böyle bir kampanyaya imza attıklarını kaydetti. İlk etapta gelen destekler ile 150 kadar bebek paketini kendilerine talep açan ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını kaydeden Başkan Yalınkılıç, “Yardımsever vatandaşlar kampanyamıza ne kadar çok destek olursa o kadar çok bebek mutlu ve huzurlu olacak.” diye konuştu.

Paketlerin içine bir mektubu koyan İlçe başkanı Sevim Yalınkılıç, bu zor günlerin birlikte aşılacağını, yardımseverlerin destekleri ile birlikte bebeklerin daha huzurlu olacağını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.