Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

CHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Barış Yarkadaş Yerel Basın İle Buluştu

  • İstanbul Gündemi
  • 05.05.2015 - 23:11

Genel seçimlere kısa bir süre kala milletvekili adayları da seçim çalışmalarına hız verdi. CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Barış Yarkadaş ve Özgen Nama Ümraniye'de yerel basınla kahvaltıda bir araya geldi. Barış Yarkadaş, burada hem sorunları dinledi hem de sorunları anlatarak çözüm önerileri konusunda konuştu.

Kahvaltılı programda CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya da vekil adaylarını yalnız bırakmadı. Gazeteciliğin kamu görevi olduğunu ve seçimlerden sonra da bu mesleği yapacağını ifade edenYarkadaş, Özellikle yerel medyayı daha çok önemsiyorum. Çünkü ben de yerel medyadan gelmiş ve uzun yıllar yerel medyada çalışan biri olarak yerel medyanın benim için ayrı bir önemi vardır. Vekiller hangi bölgede çalışıyorsa o bölgenin yerel medyasının mutlaka en iyi okuyucusu ve takipçisi olmalıdır” dedi.

 Yerel yöneticilerin ve siyasi parti teşkilatlarının yerel basının ayakta durması için reklam vermeleri gerektiğini söyleyenYarkadaş, Okur gücüne sahip olan gazetecinin daha etkin ses vermesi için onlara en büyük destek reklam vererek sağlanmalıdır. Siyasi hayatımda nasıl siyasetten faydalanacağımı yerel medya sayesinde öğrendiğim için diğer çalışma arkadaşlarıma da yerel basını takip etmelerini diliyorum” dedi.

Barış Yarkadaş,diğer siyasilere ve adaylara da yerel basınla ilgili bazı tavsiyelerde bulunarak şöyle konuştu, siyasiler ilçe başkanları veya milletvekili adayları hangi bölgede çalışıyorsa o bölgenin yerel medyasının mutlaka en iyi okuyucusu ve takipçisi olmalıdır. Yerel medya tüm kamu kuruluşları, o bölgenin kanaat önderlerinin ve tüm esnafın dükkânındabaşköşede yer alır”  dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.