Dolar 32,5208
%-0.08
Euro 34,7793
%-0.25
Altın 2.423,750
%-0.26
Bist-100 9.733,00
%0.92

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NİN BİZ O’NU ÇOK SEVDİK PROJESİ MEB’İN DERS KİTAPLARINA GİRDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 01.06.2020 - 14:10

Çekmeköy Belediyesi Biz O’nu Çok Sevdik Uluslararası Kısa Film Yarışması serisinin 2016 yılında düzenlenen Merhamet ve Adalet temalı projesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ders kitabında yer aldı. Cumhurbaşkanlığı himayesinde hayata geçen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle ödül töreni yapılan kısa film yarışmasının afişi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Tuncay Demirel tarafından hazırlanan ortaokul 6. Sınıf Türkçe kitabında gençlere örnek anlatım olarak verildi.

Mecid Mecidi, Osman Sınav, Şahin Sisic gibi jüri üyelerinin de farklı ülkelerden ünlü isimlerin oluşturduğu yarışmaya, 20 ülkeden 520 film başvuru yapmış; İran’dan Nafiseh Sadat - There Are No Thieves İn This City filmiyle birinci, Türkiye’den Serdal Altun Uçurtma filmiyle ikinci, Türkiye’den Hasan Kalender Tecahül-i Arif filmiyle üçüncü olmuştu.

BAŞKAN POYRAZ: ‘‘BÜYÜK BİR ŞEVKLE ÇALIŞAN EKİP ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz konu ile ilgili şunları söyledi: “2015 yılında galasını, 2016 yılında Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle ödül törenini gerçekleştirdiğimiz Merhamet ve Adalet temalı Biz O’nu Çok Sevdik Uluslararası Kısa Film Yarışması yıllar sonra bir kez daha bizleri mutlu etti. Milli Eğitim Bakanlığı, projemizin afişini ortaokul 6. Sınıflar Türkçe kitabında gençlerimize örnek olarak vermiş. Bu vesile ile projenin hazırlanışı aşamasında bizlere inanıp himayelerine alan Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyor, büyük bir şevkle çalışan ekip arkadaşlarıma bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Bizim için güzel bir #tbt oldu.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.