Dolar 32,5441
%0.01
Euro 34,9160
%0.25
Altın 2.423,500
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Çapa Fen Lisesi'nin Spor Salonu Yenilendi

  • İstanbul Gündemi
  • 30.05.2015 - 11:54
 
Fatih'teki her okula spor salonu kazandırmayı düstur edinen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir aynı zamanda zamanla eskimiş bakıma ve tadilata ihtiyaç duyan spor salonlarını da yenileyerek tekrar öğrencilerin hizmetine sunmaya devam ediyor. 
 
Başkan Demir, geçtiğimiz aylarda tadilata alınan ve bakım onarımı yapılarak yenilenen Çapa Fen Lisesi'nin kapalı spor salonu hizmete açtı. 
Kapalı spor salonunun hizmete açılış programında bir konuşmaya yapan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, inşaatı hızla devam eden diğer spor salonlarının da yakında hizmete açılacağı müjdesini verdi.
 
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, eğitime verdiği desteğin yanı sıra spora verdiği desteği ve teşviği de sürdürüyor. 
 
Törene Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in yanı sıra, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücip Kına, Çapa Fen Lise okul müdürü Kenan Karabulut okul öğretmen ve öğrencileri katıldı. 
Tören öncesi okul öğrenci meclisi başkanı Çağla Gül Çift, başkan Demir'e çiçek takdim etti. 
 
Başkan Mustafa Demir, açılışta yaptığı konuşmada öğrencilere hayatta başarılı olabilmek için yapılması gerekenleri sıraladı, eğitimin ve sporun önemine değindi. 
 
Başkan Demir, ‘Sınıf geçmek için yüksek not almak yeterli olabilir ancak toplum içinde ve hayatta başarılı olmak için sporun bir dalında veya sanatta da başarılı olmak gerekir. Bu branşların birinde başarılı olursanız hayatta da başarılı olursunuz. Spor, özellikle takım oyunları çocuklarda ekip ruhunun yer etmesi ve aynı hedefe odaklanılması konusunda çok önemli bir araç' dedi. 
Başkan Demir, konuşmasında takım çalışmasının önemine de değinerek, ‘Disiplinli olmak ve takımın bir parçası olmak başarının anahtarıdır. Eğer bunları başarırsanız hayatta başarıyı yakaladınız demektir' diye konuştu.  Başkan Demir bu spor salonlarından ülke ve dünya sporuna önemli isimlerin kazandırılacağına inandığını da sözlerine ekledi. 
 
Okul müdürü Kenan Karabulut ve Fatih İlçe Milli Eğitim Mücip Kına'da okullara katkılarından dolayı Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür etti. 
Daha sonra hep birlikte yenilenen spor salonuna geçilerek salon gezildi. 
Sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Demir burada okul basketbol takımı ile kısa bir süre basketbol maçı yaptı. Maç sırasında çok kritik paslar veren Demir, takımına sayı da kazandırdı. 
Başkan Demir performansı ile izleyenlerden tam not aldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.