Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BEŞİKTAŞ’TA ULUSAL EGEMENLİĞİN 100. YILINA ÖZEL ONLINE SATRANÇ TURNUVASI

  • İstanbul Gündemi
  • 28.04.2020 - 13:18

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle pek çok ülkede aralarında spor müsabakalarının da bulunduğu toplu etkinlikler sosyal izolasyon ve sosyal mesafe kuralları nedeniyle ertelendi. Vatandaşların evde kalmak zorunda olduğu bugünlerde de belediyeler online hizmetlere ağırlık vermeye başladı. Beşiktaş Belediyesi de tıbbi danışmanlık hizmeti başta olmak üzere pek çok çalışmayı online platforma taşıyarak vatandaşlara dijital hizmetler sunmaya başladı. 23 Nisan’da YouTube yayınları ve online geçit törenleriyle çocuklara dijital ortamda bayram coşkusunu yaşatan Beşiktaş Belediyesi, Ulusal Egemenliğin 100. yılı kapsamında online satranç turnuvası düzenliyor.

HERKES EVİNDEN KATILABİLECEK

Her yaştan Beşiktaşlı vatandaşın evinden katılabileceği Beşiktaş 100. Yıl Online Satranç Turnuvası 9 Mayıs’ta başlayacak. Mayıs ayı boyunca devam edecek olan müsabakalar sonrası dereceye girenlere sürpriz ödüller verilecek. Katılımın ücretsiz olduğu, yaş sınırının olmadığı bu özel turnuvada, katılımcıların Beşiktaş ilçe sınırları içerisinde ikamet etmesi gerekiyor. Başvurular besiktas.bel.tr üzerinden bugün itibariyle başladı.

Online Satranç Turnuvası’nı sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunarak duyuran Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da ‘’Ulusal egemenliğimizin 100’üncü yılında, Beşiktaş 100. Yıl Online Satranç Turnuvamız başlıyor. Her yaştan komşularımızın katılabileceği turnuvaya 27 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında http://besiktas.bel.tr üzerinden başvurabilirsiniz. Müsabakalar Mayıs ayı boyunca sürecek’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.