Dolar 32,5494
%0.11
Euro 34,8894
%0.65
Altın 2.430,540
%-0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BEŞİKTAŞ’TA ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARAN ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ!

  • İstanbul Gündemi
  • 20.05.2020 - 18:19

 

 

Koronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının esnetilmesiyle birlikte 0-14 yaş arası çocuklar Türkiye’nin her yerinde bugün parklara, sahillere akın etti. Özgürlüğün tadını çıkaran çocuklar güzel havanında etkisiyle doyasıya eğlendi. Beşiktaş’ta aileleriyle beraber dışarı çıkan çocuklar Beşiktaş Belediyesi’ne bağlı parklara gelerek burada hem piknik yaptı, hem de parklarda arkadaşlarıyla oyun oynadı. Bir hafta aradan sonra tekrar dışarı çıkmanın sevincini yaşayan çocuklar doğanın tadını koşarak, top oynayarak, bisiklete binerek çıkardı. Aileler de çocuklarını maskelerini takmaları ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyardı. Beşiktaş Belediyesi ekipleri de miniklere yaz ayını verimli geçirmeleri için çocuk kitap seti dağıttı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a ve belediye ekiplerine çocuk kitapları için teşekkür eden minikler 4 saat süren özgürlüğün ardından tekrar aileleriyle beraber eve gitmenin hüznünü yaşadı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da çocukların vakit geçirdiği o anların videosunu sosyal medya hesabında paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

‘’Çocuklarımız Beşiktaş‘ta parklarımızın keyfini sürdüler. Salgın döneminde bugün ikinci kez sokağa çıkan çocukları evlerine eli boş göndermedik, onlara kitap setimizi armağan ettik. Sokaklarımızın çocuk sesleriyle canlanmasına az kaldı. Yeter ki biz tedbirlere uyalım.’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.