Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BEŞİKTAŞ’TA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN MASKELİ FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ

  • İstanbul Gündemi
  • 08.11.2019 - 17:38

Beşiktaş Belediyesi ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) lösemili çocuklara dikkat çekmek için farkındalık etkinliği düzenledi. Levent Çarşı’da toplanan çok sayıda STK ve LÖSEV gönüllüsü maskelerini takarak yürüyüşe katıldı. Esnaf ve vatandaşlarda lösemili çocuklara destek için maske taktı. LÖSEV Parkı’na kadar coşkuyla, marşlar söyleyerek yürüyen kalabalığı Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat karşıladı.

BAŞKAN AKPOLAT: ‘’LÖSEV İLE BİRLİKTE ORTAK ÇALIŞMA YAPIP FARKINDALIK YARATIYORUZ’’

Düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan Başkan Akpolat özel günlerde LÖSEV’den alışveriş yaparak destek verdiklerini belirtti ve konuşmasına şu sözlerle devam etti: ‘’ Bu güzel alanda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu güzel alanın ismini belediye meclisimizin aldığı kararla LÖSEV Park’ı olarak güncelledik. Bu güzel alanı sizlere daha iyi hizmet verecek hale getireceğiz. Göreve geldiğimiz an itibariyle LÖSEV ile birlikte ortak çalışmalar yaparak farkındalıklar yaratıyoruz. Annelerimizin buradaki emeklerini çok önemsiyoruz. İyi ki varsınız bizler sizlerle birlikteyiz. Burayla ilgili bir şey yapılacaksa özel günlerde mutlaka LÖSEV çikolatamızı hediye ediyoruz. Hem personelimize hem gittiğimiz yerlerde bunu ifade ediyoruz.  Buradaki tüm komşularımızın da bu konuda hassasiyetle davranacaklarını düşünüyorum. Bunları hayata geçirmek bizlerin görevi olacak’’

Törenin ardından sanatçı Gökçe sevilen parçalarını lösemili çocuklar için seslendirdi. Konserde doyasıya eğlenen minik savaşçılar şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.