Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BEŞİKTAŞ’TA KADINLAR EMİNE BULUT CİNAYETİNİ PROTESTO ETTİ

  • İstanbul Gündemi
  • 26.08.2019 - 18:44

CHP Beşiktaş İlçe Kadın Kolları ve örgütü, İstanbul’da 39 ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen basın açıklamasıyla Emine Bulut’un öldürülmesini protesto etti. CHP Beşiktaş Kadın Kolları Başkanı Ferhunde Şirin, kadına yönelik her türlü şiddete karşı dayanışma çağrısında bulundu.

Kırıkkale‘de Emine Bulut’un eski eşi tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde öldürülmesi Beşiktaş’ta protesto edildi. CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı önünde toplanan CHP Kadın Kolları İstanbul’da 39 ilçede eş zamanlı gerçekleştirilen protesto eylemine katıldı.

ŞİRİN: ‘‘EMİNE BULUT’UN KATLEDİLMESİNİ KINIYORUZ’’

CHP Beşiktaş Kadın Kolları Başkanı Ferhunde Şirin, ‘‘Eski eşi tarafından, evladının gözleri önünde hunharca katledilen Emine Bulut’un ‘ölmek istemiyorum’ diye haykırışının ve ‘anne lütfen ölme’ diye yalvaran bir çocuğun çığlıklarını duyurmak için toplandık. Kadına yönelik her türlü şiddetin karşısındayız. Emine Bulut’un katledilmesini kınıyoruz.’’ dedi.

CHP Beşiktaş Kadın Kolları Başkanı Ferhunde Şirin, daha sonra CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’nin Emine Bulut’un öldürülmesiyle ilgili kaleme aldığı ‘ölmek istemiyorum’ başlıklı basın açıklamasını okuyarak cinayeti protesto etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.