Dolar 32,5691
%0.29
Euro 34,6484
%-0.24
Altın 2.508,020
%0.95
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BEŞİKTAŞ ÇOCUK KOROSU ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL ŞARKI SESLENDİRDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 09.05.2020 - 13:01

Söz ve müziği besteci Muammer Sun’a ait olan ‘Annelerimize Türkü’ adlı şarkıyı anneleriyle birlikte, annelerinden uzak olan kişiler için seslendiren çocukların performansı hem izleyenlerin beğenisini kazandı hem de duygulandırdı.

Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü koronavirüs salgınının gölgesinde kaldı. Hafta sonları devam eden sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bu yıl bir arada olamayanlar için Anneler Günü uzakta geçecek. Beşiktaş Belediyesi Beşiktaş Çocuk Korosu da annelerinden uzakta olan kişiler için evde anneleriyle birlikte sözü ve müziği değerli besteci Muammer Sun’a ait olan ‘’Annelerimize Türkü’’ adlı şarkıyı seslendirdi. Anneleriyle birlikte seslendirdikleri o anları kaydeden çocuklar Anneler Günü için çok özel ve çok anlamlı bir çalışmaya imza attı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından en değerli varlığımız annelerimiz için Beşiktaş Çocuk Korosu’nun çektiği videoyu paylaşarak duygularını şu sözlerle dile getirdi:

‘’Beşiktaş Çocuk Korosu‘ndaki çocuklarımız bu kez anneleriyle birlikte, sözü ve müziği değerli besteci Muammer Sun‘a ait ‘Annelerimize Türkü‘ adlı şarkıyı seslendirdiler. Ne de gerçek anlatmış Sun; 'Her evin çilesi çok. Analar çeker yükü, kimsenin bilesi yok.'

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.