Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Bayram Zorgül Yerel Basına Teşekkür Etti

  • İstanbul Gündemi
  • 17.05.2015 - 21:04

7 Haziran seçimleri için aday adaylığı sürecinde AK Parti`den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Bayram Zorgül, çalışmaları sırasında kendisine destek olan yerel basına teşekkür kahvaltısı vererek teşekkür etti.

Kartal Saklı Bahçe`de düzenlediği kahvaltıda, basına kısa bir teşekkür konuşması yapan Zorgül,  "Sevgili arkadaşlar, yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Sizler aday adayı olduğum süreçte destek verdiniz. Biz de bu desteğinize teşekkür etmek istedik" dedi.

Diğer aday adaylarına hatta seçilip de milleti unutan bazı siyasilere örnek olacak bir davranış sergileyen Zorgül'ün bu jestine gazeteciler, çok olumlu bir davranış olarak görerek Zorgül'e teşekkür ettiler.

Bayram Zorgül`ün teşekkür konuşmasının ardından şimdiye kadar ender görülen bir ilkj de bu kahvaltıda yaşandı.  Kahvaltının düzenlendiği gün Gazeteci Aytekin Yaşar`ın doğum günü olduğunu unutmayan Bayram Zorgül, bir sürpriz yaparak hazırlattığı doğum günü pastasını getirerekyerel basına verdiği değeri bir kez daha gösterdi.

Kahvaltı sonunda hatıra olarak Bayram Zorgül tarafından gazetecilere birer kalem hediye edildi. Gazeteciler ise Bayram Zorgül`ün bu davranışının diğer siyasilere  ve kuruluşlara örnek olmasını dilediler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.