Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAYRAMPAŞA’DA ‘SAĞLIK SPORDA, BAĞLAN HAYATA’ PROJESİ

  • İstanbul Gündemi
  • 13.09.2019 - 10:06

Projenin tüm yönleriyle ele alındığı toplantıda, ilgili temsilcilerin görüşleri dinlendi ve bir sonraki aşamada yapılacaklar belirlendi.

‘Sağlık Sporda, Bağlan Hayata’ isimli projesiyle AB’den hibe desteği alan Bayrampaşa Belediyesi, projeyi başarıyla hayata geçirebilmek amacıyla Bayrampaşa Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,  İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Bayrampaşa Toplum Sağlığı Merkezi, Genç Kızılay İstanbul Şubesi, Yeşilay Bayrampaşa Şubesi, spor kulüpleri ve gençlik merkezi temsilcileri, STK’lar, öğretmenler ve basın mensupları ile bir dizi toplantı gerçekleştiriyor. Bu çerçevede projenin tüm paydaşları Bayrampaşa Belediyesi Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sırakaya’nın başkanlık ettiği toplantıda, sağlıklı bir nesil oluşturmak için gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla “Kötü alışkanlıklarla mücadele için bir araç olarak spor kullanımı ve yerel yönetimlerin rolü ve görevleri” başlığı altında bilgi, deneyim ve tecrübe paylaşımında bulunuldu. Proje tüm yönleriyle ele alınarak ilgili temsilcilerin görüşleri dinlendi ve bir sonraki aşamada yapılacaklar belirlendi. Öte yandan arama konferansı gerçekleştirildi.

PROJE İLE NE AMAÇLANIYOR?

Proje kapsamında, Bayrampaşa ile Kaunas belediyeleri arasında sağlıklı yaşam ve spor alanında şehir eşleştirme ilişkisinin geliştirilmesi ve uluslararası düzeyde vatandaşların sağlığını korumak ve dezavantajlı grupların sosyal hayata dâhil edilmesi planlanıyor.

Proje ile uzun vadede ise Litvanya ve Türkiye’de kamuoyuna yönelik farkındalık kampanyaları ile gençlerin büyük bir bölümünün madde bağımlılığı konusunda bilincinin ve duyarlılığının arttırılması amaçlanıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.