Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAYRAMPAŞA’DA ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

  • İstanbul Gündemi
  • 27.11.2019 - 14:26

Bayrampaşa Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçede görev yapan öğretmenlerin onuruna yemekli bir program düzenledi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde Labella Premium Topkapı Salon’da gerçekleştirilen programa Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, ilçede görev yapan okul müdürleri ile öğretmenler ve eşleri katıldı. Programda Başkan Aydıner masaları tek tek gezerek öğretmenlerin gününü kutlarken, sahne alan öğretmenler korosu da seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla öğretmenlere güzel bir akşam yaşattı.

BAŞKAN AYDINER: ÖĞRETMENLERİMİZE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Yemekte konuşan Başkan Aydıner, “Bizleri hayata hazırlayan eli öpülesi kıymetli öğretmenlerimiz ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, emekleri ve özverileri için şükranlarımı sunuyorum. Vefat eden ve şehit edilen öğretmenlerimize de Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. İlimle ilgilenen siz kıymetli öğretmenlerimiz bizleri yetiştirip, bugünlere getirdi. Türkiye’yi güçlü bir konuma getiren dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da siz sevgili öğretmenlerimiz yetiştirdi. O nedenle sizlere çok şey borçluyuz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.