Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAYRAMPAŞA HEYETİ LİTVANYA’DA

  • İstanbul Gündemi
  • 11.10.2019 - 20:00

Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) arasında şehir eşleştirme hibe programı kapsamında gerçekleştirilen, AB ve Türkiye tarafından finanse edilen ve Bayrampaşa Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen ‘Sağlık Sporda, Bağlan Hayata Projesi’ çerçevesinde, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Gemici’nin öncülük ettiği heyet proje ortağı Litvanya’nın Kaunas Belediyesi’ni ziyaret etti.

ÖĞRENCİLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUYAN METOTLAR VE ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI

Projeyle ilgili Kaunas kentindeki yerel uygulamaları gözlemlemek amacıyla STK‘lar ile gençlik ve spor merkezlerinde incelemelerde bulunan heyet, spor, sağlıklı yaşam ve sosyal hizmetler konularında bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu. Dört gün süren çalışma ziyareti boyunca projenin Litvanya ayağı ele alındı ve Bayrampaşa’daki çalışmalar değerlendirildi. Düzenlenen ortak basın konferansı ile de STK temsilcilerinin ve eğitimcilerin öğrencileri kötü alışkanlıklardan korumak için uyguladıkları metotlar ve çalışmalar masaya yatırıldı.

 Ziyaret boyunca Türk heyete rehberlik eden Kaunas Belediye Başkan Yardımcısı Mantas Jurgutis, “Böyle anlamlı ve yararlı bir projeyi Bayrampaşa Belediyesi ile hayata geçirmekten ve Türk heyeti ülkemizde misafir etmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Öte yandan Bayrampaşa heyeti, Türkiye’nin Vilnius Büyükelçisi Gökhan Turan’ı da ziyaret ederek proje hakkında Turan’ı bilgilendirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.