Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAYRAMPAŞA BELEDİYE MECLİSİ 2020 BÜTÇESİNİ ONAYLADI

  • İstanbul Gündemi
  • 22.10.2019 - 17:33

Mecliste konuşan Başkan Atila Aydıner, “Ortak değerlerimizden kopmadan Bayrampaşa’mız için yepyeni projeleri hayata geçirmek için değerli meclis üyelerimizle uyum içinde çalışıyoruz. Bu vesileyle meclisimizde kabul edilen 2020 yılı bütçemizin Bayrampaşa‘mız, İstanbul‘umuz ve halkımız için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2020 mali yılı bütçesini görüşmek ve karara bağlamak için Meclis 1. Başkan Vekili Ali Hacınoğmanoğlu başkanlığında toplandı. Toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi ile İyi Parti Grubu, MHP’li Meclis Üyesi Tarık Buğra Özgecan, bağımsız Meclis Üyesi Murat Aytekin, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Yapılan görüşmelerin ardından 268 milyon TL olarak belirlenen 2020 yılı mali bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

AYDINER: “ORTAK DEĞERLERİMİZDEN KOPMADAN UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Mecliste, 2020 yılı mali bütçe inceleme raporunun maddeler halinde okunmasının ardından söz alan Başkan Atila Aydıner, “Ortak değerlerimizden kopmadan Bayrampaşa’mız için yepyeni projeleri hayata geçirmek için değerli meclis üyelerimizle uyum içinde çalışıyoruz. Projelerimizin hayata geçirilmesine katkı sunan başkan yardımcılarımıza, tüm meclis üyelerimize, müdürlerimize, personelime, muhtarlarımıza, müteşebbislere ve sivil toplum örgütleri ile basın mensuplarımıza huzurlarınızda şükranlarımı sunuyor, ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle meclisimizde kabul edilen 2020 yılı bütçemizin Bayrampaşa‘mız, İstanbul‘umuz ve halkımız için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.