Dolar 32,5795
%0.29
Euro 35,0103
%0.11
Altın 2.460,230
%0.99
Bist-100 9.901,00
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Kılıç'tan Sağlık Ocağı ve Kreş Müjdesi

  • İstanbul Gündemi
  • 22.05.2015 - 16:31

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Büyükbakkalköy mahallesinde yaşayanlara sağlık ocağı ve kreş müjdesi verdi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Halk Buluşmaları” kapsamında Büyükbakkalköy sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıya, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Maltepe Belediyesi birim müdürleri, Büyükbakkalköy Mahallesi Muhtarı Yılmaz Sağlam ve vatandaşlar katıldı. Altyapı, ulaşım, sağlık ocağı, kreş ve spor başlıklarının konuşulup tartışıldığı toplantıda bir konuşma yapan Başkan Kılıç, Mahallemizde sağlık ocağı ve kreş yapmak için çalışmalara başladık. Özellikle arsa konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Şayet desteğinizle bunu aşabilirsek, sizlere çok güzel sosyal tesisler kazandırmak istiyoruz. Bu noktada kreşleri çok önemsiyorum. İş adamlarımızla da arsa konusunda görüşüyoruz. Temeli birkaç ay içerisinde atabiliriz” diye konuştu.

SPOR SAHASI DA YAPACAĞIZ”

Ayın 27'sinde mahalledeki kadınları tekne turuna götüreceklerini de konuşmasında açıklayan Kılıç, şunları söyledi: Tekne turuna tüm kadınlarımızı bekliyoruz. Onlara güzel bir gün geçirteceğiz. Biraz evlerindeki sıkıntılarından kurtulacaklar. Mahallemizin nüfusu gece 2 bin ama gündüz 20 bin. Burada çok sayıda sanayi kuruluşu yer alıyor. Bunların sorunlarını çözmek uzun vadede olabilecek bir durum. Ancak bundan da ötesi var ki mahallemiz, ilçemizin diğer mahallelerine nazaran en geri kalmış mahallesi. Büyükbakkalköy'ü bu durumdan kurtarmak için oldukça önemli projelerimiz var. Bunlardan ilk ikisini belirttim. Kreş ve sağlık ocağı. Üçüncüsü ise spor sahası. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak adına bu sahaların varlığı çok ama çok önemli.”

M'EXPO SİZLERİ DOĞRUDAN ETKİLEYECEK”

Son olarak Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo projesinden de bahsederek, Aslında bu proje direkt Büyükbakkalköy mahallemizi etkileyecek. Dolayısıyla sizleri yakından ilgilendiriyor. Bu projeyle ilgili başlatılan imza kampanyasında sizlerden 10 bin imza istiyoruz. 900 milyon avroya mal olacak ve yaklaşık 25 bin insanımıza iş ve aş imkanı sağlayacak bu projeyle, mahallemiz kalkınacak, sizlerin yüzü gülecek. Bu tarihi bir fırsat, gelin bu fırsatı kaçırmayalım. Projeyi bizler yaptık ama bu bir Maltepe projesi. Yabancı finansman da bulduk, projenin yüzde 50'sini karşılayacak. Ben çalıştım, sizler için ürettim. Artık sizlerin desteği bu noktada ön plana çıkıyor” dedi. Kılıç daha sonra bölgedeki esnafları gezerek sorunlarını dinledi ve bazı iş yerlerinde denetlemelerde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.