Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7988
%0.19
Altın 2.495,790
%0.45
Bist-100 9.480,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Kılıç, Elmas Teyzeye Misafir Oldu

  • İstanbul Gündemi
  • 25.04.2015 - 15:42

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 80 yaşındaki Elmas Delipınar'ı evinde ziyaret etti. Yaşlı kadının elini öpen Kılıç, hayır duasını aldı.

Cevizli'de ikamet eden Delipınar ailesinin evlerine konuk olan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ailenin reisi 80 yaşındaki Elmas Delipınar'ın elini öpüp hayır duasını aldı. Başkan Kılıç, Yaşlılarımıza her zaman sahip çıkmalıyız. Beni babaannem büyüttü. O yüzden sizlerin değerini çok ama çok iyi biliyorum. Bizleri yetiştiren sizlersiniz. Sizlerin rahat etmesi için elimizden ne gelirse yapacağız” dedi. Delipınar'ın elini bırakmadan konuşmasını sürdüren Kılıç, aileye çeşitli hediyeler verdi.  

KIZ MESLEK LİSESİNE ZİYARET

Maltepe Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni de ziyaret gerçekleştiren Kılıç, burada Okul Müdürü Tanju Yılmaz ve öğretmenlerle bir araya geldi.  Sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet eden Kılıç, okul içerisinde yer alan tekstil ve konfeksiyon sipariş atölyesiyle, yiyecek-içecek hizmetleri atölyesini ziyaret etti ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okulun sorunları hakkında bilgi de alan Kılıç, Maltepe'yi bir cazibe merkezi haline getirmeyi planladıklarını belirterek, Beşçeşmeler'deki binaları giydirmeyi düşünüyoruz. Orayı bir çekim merkezi haline getirerek kültür haftaları düzenleyeceğiz. Eğitim her şeyin başı. Okullarımıza bu noktada her türlü desteğimizi vereceğimizi belirtmek isterim” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.