Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN KARADENİZ'DEN BİLGİ EVİ MÜJDESİ

  • İstanbul Gündemi
  • 26.04.2015 - 19:59

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yeni bir müjde daha verdi. Başkan Karadeniz, ‘'Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde 15-20 gün içinde temel atılacak yeni bir bilgi evine daha kavuşacak'' dedi. 

Küçükçekmeceli çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okul bahçesinde oyun oynayarak kutladı. 80. Yıl Orta Okulu'nda gerçekleşen Küçükçekmece Belediyesi Çocuk Şenliği'ne, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Muş, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut başta olmak üzere belediye meclis üyeleri ve okul öğrencileri katıldı.

80. Yıl Orta Okulu'nda gerçekleşen şenlikte müjdeyi veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Kanaryalı çocuklarımız özledikleri Bilgi Evi'ne kavuşacaklar. 15-20 gün içerisinde Kanarya Bilgi Evi' mizin temeli, eski karakolun olduğu yerde atılacak. Binada sağlık ocağı, bilgi evi ve muhtarlık olacak. Diğer taraftan yaz aylarında ilçedeki okul bahçelerinde, yazlık sinema, portatif havuz, oyun alanları kurulacak” diye konuştu.

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ TRAFİK PARKI AÇILIYOR

Ayrıca Başkan Karadeniz, 20 dönümlük alana kurulmuş olan, içinde oyun, spor alanları da bulunan Küçükçekmece Belediyesi ‘Trafik Parkı'nın açılışına tüm çocukları davet etti. Dünyanın her yerindeki çocukların, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlaması gerektiğini belirten Milletvekili ve milletvekili adayı Dr. Mehmet Muş ise böylesine anlamlı bir etkinliğe imza attığı için Başkan Temel Karadeniz'e teşekkür ettiğini söyledi. Şenlikte Küçükçekmeceli çocuklar animasyon gösterisi ve okul bahçesine kurulan canlı langırt, kaydırak, zıp zıp, sumo güreşi gibi oyunlar oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.