Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7807
%0.14
Altın 2.497,300
%0.52
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN KARADENİZ ÇOCUKLARLA EL ELE

  • İstanbul Gündemi
  • 25.04.2015 - 16:26

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen ‘Küçükçekmece Belediyesi Anaokulu Çocuklarla El Ele Yürüyüşü' renkli görüntüler yaşandı. 

Küçükçekmece Hürriyet Caddesi'nde geniş bir katılımla gerçekleşen yürüyüşe, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Delen, pek çok anaokulu öğrencisi, velisi ve belediye meclis üyesi katıldı.

ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLDİ”

Küçükçekmeceli vatandaşların ve çocukların bayramını kutlayan Temel Karadeniz, Okul öncesi eğitime belediye olarak çok önem veriyoruz. Bugün burada bizim yanımızda çocuklarıyla birlikte yer alan velilerimize çok teşekkür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenliği çocuklara hediye etmiştir. Bu 23 Nisan Çocuk Bayramı kadar önemli” dedi. Ayrıca Karadeniz çocukların yürüyüşüne katılarak, vatandaşlara karanfil dağıttı.

TEMEL BAŞKAN'A TEŞEKKÜR EDERİM”

Anaokulu öğrencilerinden Nehir Çıkmaz'ın ananesi Rüveyda Çıkmaz da herkesin 23 Nisan'ını kutlayarak, Torunumla birlikte vakit geçirmekten dolayı çok mutluyum. Böyle güzel etkinlikler sayesinde birlikte keyifli vakit geçiriyoruz. Bu nedenle Belediye Anaokulu'na ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.

MİNİKLER BANDO TAKIMI RİTİM GÖSTERİSİ MEST ETTİ

Programda yürüyüş kortejinde yer alan Belediye Anaokulu minikler bando takımı yaptıkları ritim gösterisi ile büyüklerin beğenisini kazandı. Anaokulu öğrencilerinin ‘Eğer bir çocuk…' başlıklı sunumu ise ebeveynlerinden ve Küçükçekmeceli vatandaşlardan büyük alkış aldı. Program sonunda anaokulu öğrencilerine öğretmenleri tarafından kitap hediye edildi.

Yeni katman...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.