Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN'DAN MİNİK KALPLERE ZİYARET

  • İstanbul Gündemi
  • 24.04.2015 - 17:46

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ‘'Minik Kalpler Motivasyon Günleri'' kapsamında minik kalp hastalarını ziyaret etti.

Mehmet Akif Ersoy Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yatan çocukları ziyaret eden Başkan'a, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Korhan Erkanlı da eşlik etti.

Küçükçekmece Belediyesi ve Mehmet Akif Ersoy Eğitim Araştırma Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen ziyarette, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kutlayan Başkan Karadeniz Çocuklarımıza hem şifa dileklerimizi iletmek hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları'nı kutlamak için buradayız. Onlara bir nebze de olsa hastalıklarını unutturmak istiyoruz. Yavrularımızın ayağına diken batsa, bizlerin yüreği kanar. Anne baba olmanın zorluğunu çok iyi biliyoruz” diye konuştu.

BİRLİKTE PASTA KESTİLER, KARAGÖZ VE HACİVAT'I İZLEDİLER

İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca da Milletvekilliğimden önce anne olarak buradayım” sözleriyle başladığı konuşmasında, 3 çocuk annesiyim. Son haftalarda katıldığım en duygu yüklü program. Bayramınızı kutluyorum. Hayat şükür ve sabır arasındadır. Acısıyla, tatlısıyla bir sınavdan geçiyoruz. Her zaman şükretmemiz gerekiyor. Tüm çocuklarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. Programda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri ve minik hastalar pasta keserek keyifli anlar yaşarken, çocuklara Karagöz-Hacivat gösterisi de sunuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.