Dolar 32,5497
%0.19
Euro 34,9355
%-0.1
Altın 2.442,300
%0.25
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Aydın Çocuklarla Halay Çekti

  • İstanbul Gündemi
  • 30.04.2015 - 11:01
Eyüp Belediyesi'nin her sene gerçekleştirdiği İlköğretim Okulları Çocuk Şenlikleri her gün bir okulda devam ediyor. Son olarak Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda gerçekleşen şenliğe Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katılarak öğrencilerle birlikte halay çekti.
 
Eyüp Belediyesi'nin artık geleneksel hale gelen okul şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Eğitim öğretim yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde minik öğrenciler için düzenlenen şenlikler büyük ilgi görüyor. Her gün bir okulda düzenlenen şenliklerde öğrenciler kendileri için hazırlanan oyun alanlarında eğlenirlerken bir taraftan da patlamış mısır ve pamuk helva yiyerek, animatörlerin şarkıları ve müziği eşliğinde danslar ederek gönüllerince eğleniyorlar.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da şenliklerin gerçekleştiği okullardan biri olan Yunus Emre İlköğretim Okulu'ndaydı. Öğrencilerle birlikte halay çekip, bol bol da fotoğraf çekip imza dağıtan Başkan Aydın, Çocuklar her şey sizin için. Değerli veliler, çocuklarımız en değerli varlıklarımız. Bugün onlar için şenlik yapalım dedik. Her gün bir okuldayız. Bugün de burada Yunus Emre İlköğretim Okulu'ndayız. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Eğitim ve gençlik bizim çok önem verdiğimiz alanlar” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Remzi Aydın çocuklarla halay çekip, hatıra fotoğrafları çektirerek bol bol da imza dağıttı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.