Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN YÜKSEL'DEN RİSKLİ BÖLGELERDEKİ VATANDAŞLARA ZİYARET

  • İstanbul Gündemi
  • 27.09.2019 - 11:57

Kartal Belediyesi Kriz Merkezinde açıklama yapan Başkan Gökhan Yüksel, 'Deprem sonrası ilçemizde önemli bir sıkıntı yaşanmamış, can ve mal kaybı olmamıştır. Belediye ekiplerimiz olası acil bir durum için 24 saat nöbettedir. Bir depremin gün ve saat verilerek önceden kestirilmesi günümüz teknolojik imkânlarıyla mümkün değildir. Resmî kurumlar tarafından yapılmayan hiçbir açıklamayı lütfen dikkate almayalım. Acil bir durumda 05321369090 numaralı WhatsApp hattımızdan belediyemizle iletişime geçebilirsiniz.' ifadelerini kullandı.

Ardından Kartal‘daki birçok mahalledeki riskli olduğu düşünülen binaları ziyaret eden Başkan Gökhan Yüksel, 6 Şubat‘ta 21 vatandaşın hayatını kaybettiği ve büyük tedirginlik yaşanan Orhantepe Mahallesi‘nde de incelemelerde bulundu. Burada bir grup vatandaşla sohbet eden Başkan Yüksel, Orhantepe‘de ki dönüşüm süreciyle ilgili bilgi verdi. Başkan Yüksel, ' Yeşilyurt apartmanda yaşanan vahim olayın ardından Orhantepe‘yi dönüştürmek için gece gündüz çalışıyoruz. Tek önceliğimiz bu iş. Ancak İşin bir kısmı vatandaşta bitiyor. Sizin bir araya gelmeniz, birlik olmanızdan başlıyor. En az 3’te 2‘lik çoğunluk sağlayan adalarda biz adım atabiliyoruz.' diye konuştu.

KARTAL BELEDİYESİ‘NE 103 BAŞVURU

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel‘in başkanlığında kurulan Kartal Belediyesi Kriz Masasında 24 saat esaslı çalışma programı oluşturuldu. Kriz masasındaki personel, sabaha kadar görevlerine devam etti. Teknik elemanlardan oluşan hasar tespit ekipleri de vatandaşlardan gelen şikâyetleri değerlendirerek sabaha kadar binalarda incelemelerde bulundu. Depremin ardından vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun tempoda çalışan Kartal Belediyesi Kriz Merkezine sadece dün 103 şikâyet ve başvuru geldi.

3 BİNA TAHLİYE EDİLDİ

Tahliye edilen 3 binada ki vatandaşlar Kartal Belediyesi tarafından misafir edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.