Dolar 32,5178
%0.01
Euro 34,8481
%0.53
Altın 2.429,090
%-0.15
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN YALÇIN, ATAŞEHİR’İN KORONAVİRÜS VE RAMAZAN AYI KARNESİNİ AÇIKLADI

  • İstanbul Gündemi
  • 23.05.2020 - 14:04

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, sosyal medya hesabından Kovid-19 süreci ve Ramazan ayında CHP Ataşehir ilçe Başkanlığı’nın yaptığı faaliyetleri sıralayıp emeği geçenlere teşekkür etti.

Bireysel bağışçılar ve mahalle dayanışma ağlarının organizesiyle 70 günlük süreçte ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Yalçın, ‘‘2700 ailemize gıda kolisi, 170 ailemize nakit, 1500 ailemize çocuk kolisi, 25 ailemize sıcak yemek ve mama, 10 ailemize engelli sandalyesi dağıttık.’’ diye konuştu.

BAŞKAN YALÇIN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Koronavirüs salgını ve Ramazan ayı boyunca Ataşehir Belediyesi’nin de günlük 9.000 kişilik sıcak yemek ve 20.000’e yakın gıda kolisi dağıttığını belirten Başkan Yalçın emeği geçenlere şöyle teşekkür etti: ‘‘İBB bu süreçte Ataşehir’de 12.000 gıda kolisi ve 6.000 çocuk kolisi dağıttı. Askıda fatura ile borçlu ailelerin faturalarını ödedi. Bu dayanışma ağında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na, CHP İstanbul İl Başkanlığımıza, Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye CHP Ataşehir ilçe yönetimine, CHP Ataşehir Kadin ve Gençlik Kolları yönetimine, duyarlılık gösteren Belediye Meclis üyelerimize, sokaklarda hastalık riskine rağmen fedakarca çalışan mahalle başkanlarımız ve mahalle komitelerine, bizlerle çalışmalarımızda koordineli çalışan muhtarlarımıza ve sivil toplum örgütlerine, bireysel bağış yapan tüm hayırseverlere, Ataşehir’in güzel ablaları Ferda Altıntaş , Nevin Şengel ve Kadriye Bozdağ, herhangi bir vesileyle burada ismini atladığım ama gönlünü enerjisini dayanışmaya adayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ramazan Bayramı’nı kutluyor, dayanışma ve örgütlülüğümüzün halk yararına kullanacak sağlıklı bayramlar diliyorum. CHP varsa herkes için var.’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.