Dolar 32,5870
%0.23
Euro 34,8164
%0.44
Altın 2.421,470
%-0.47
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN ÜNAL: ‘‘EL ELE VEREREK BU ZOR ZAMANLARI DA GERİDE BIRAKACAĞIZ’’

  • İstanbul Gündemi
  • 19.05.2020 - 11:34

Öncelikle 19 Mayıs Atatürk‘ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Başkan Ünal, “Cumhuriyetimizin kurucusu ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e layık nesiller olarak ülkemizi hak ettiği noktalara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.” dedi.

BAŞKAN ÜNAL: ‘‘NİCE GÜZEL BAYRAMLAR DİLİYORUM’’

Bu yıl güzel bir tevafuk olarak Kadir Gecesi ile 19 Mayıs Atatürk‘ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın aynı gün idrak edileceğini belirten Ünal, “İslam aleminin, asil milletimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı da tebrik ediyor, sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçireceğimiz nice güzel bayramlar diliyorum.” diye konuştu.

Türklük ve Türk milliyetçiliği davası uğrunda gözünü kırpmadan canını veren yiğitlerin de 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü‘nde hayır duası beklediğini ifade eden Başkan Ünal, 29 Mayıs İstanbul‘un Fethi‘nin 567. yılına dair şunları söyledi: “29 Mayıs günü de çağ açıp çağ kapatan tarihi bir olayın yıl dönümünü kutlayacak, İstanbul’un Fethi’ni bir kez daha idrak edeceğiz. Bu minvalde bu toprakları bizlere vatan yapan tüm ecdadımızı da rahmet ve minnetle yad ediyorum.”

Türkiye’nin uluslararası boyut kazanan bir salgınla mücadele ettiğini belirten Ünal, “Milletçe iyi bir sınav verdiğimizi söyleyebiliriz. Salgın nedeniyle yaşamını yitiren vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Bu olaydan dersler çıkarmalı varsa eksiklerimizi gidermeliyiz. İnanıyorum ki el ele vererek bu zor zamanları da geride bırakacağız.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.