Dolar 32,5405
%0
Euro 35,0105
%0.52
Altın 2.426,120
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN RIZA AKPOLAT LÖSEV’E KURBAN BAĞIŞINDA BULUNDU

  • İstanbul Gündemi
  • 21.07.2020 - 11:36

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kurban bağışını Lösemili Çocuklar Vakfı’na yaparak anlamlı bir farkındalık oluşturdu.

Eşi Derya Akpolat ile birlikte LÖSEV’in Beşiktaş’ta bulunan İstanbul İrtibat Ofisi’ni ziyaret eden Başkan Rıza Akpolat, lösemiden iyileşmiş ve lösemili çocukların annelerinin el emekleriyle ürettiği ürünlerin satıldığı LSV Dükkânı da ziyaret ederek alışveriş yaptı.

Yaptığı anlamlı ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Akpolat, ‘’ Eşim Derya ile beraber kurban bağışımızı bu yıl da LÖSEV‘e yaptık. Sonrasında alışveriş için Levent semtimizdeki Güvercin Sokak‘ta yer alan LSV Dükkan‘a uğradık. Beşiktaşlı komşularımızı LÖSEV‘e destek olmaya davet ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yıl boyunca et yardımlarını da aralıksız sürdüren LÖSEV, önce sağlıklı beslenme mottosuyla Beşiktaş’ta bulunan İstanbul İrtibat Ofisi’nde LÖSEV’e kayıtlı ailelere et desteğinde bulunacak.

LÖSEV ayrıca 14 yıldır et kombinalarına giderek vekâleten kurban kesimi yaptırıyor. Etlerin lösemili ve kanserli çocuklara, ailelerine ve yetişkin kanser hastalarına dağıtılıyor. Sözel ya da yazılı olarak verilen vekâlet, kurban ibadeti için yeterli oluyor. Kurban kesmek yerine bağışı LÖSEV ‘Kurban Bayramı Bağışı’ olarak da kabul ediyor. Çocukların ücretsiz tedavi alarak iyileşmeleri için maddi bağışlar da Kurban Bayramı Bağışı adı altında kabul ediliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.